Робота понад усе: Осадча та Горбунов, Катя Кухар і Клопотенко у США провели вечірку під співи Тіни Кароль

Премія TOP USA Awards проводиться щороку та присуджується успішним американським підприємцям. Цього року вона відбувалась 22 липня у Нью-Йорку на Мангеттені.

Успішних американських громадян українського походження, кого  відзначили американці почесною премією, прибуло поздоровити у Нью-Йорк на Мангеттен чимало українських зірок.

Українські зірки на заході у США
Українські зірки на заході у США

Ведучими церемонії нагородження стало зіркове подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов, навколо якого цими днями вибухнув скандал з приводу бюджетних грошей на серіал, що знімає Юрій.

Треба підкреслити, що американський захід був частково благодійним: 50% вартості квитків заплановане направити у благодійні фонди на підтримку переселенців з прифронтових районів України. Оскільки майже всі наші селебріті зараз займаються в міру сил вже тривалий час благочинністю (Катерина Осадча, наприклад, збирає гроші на підтримку програми “Я без тебе, як жовтий без синього”, яка сприяє пошуку зниклих людей, Юрій Горбунов їздить з благодійними концертами по Україні з Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою), то досвіду їм у цьому не займати.

Окрім того, за участі української прими балерини Катерини Кухар (вона там була разом зі своїм чоловіком прем’єром Національної опери Олександром Стояновим) був розіграний благодійний лот, 100% коштів від якого також будуть направлені у благодійні фонди.

Серед інших були помічені на заході актриса та телеведуча донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська, учасниці шоу Холостяк Марина Голд і Олександра Мудра, художниця Мая Гаюк та актриса Іванна Сахно.

Поміж запрошених опинився також кулінар та ведучий шоу Євген Клопотенко.

Ну а перлиною цього заходу стала, звісно ж, українська супер зірка Тіна Кароль, яка співала пісні перед його учасниками. До речі, було відмічено, що Тіна виступала у сукні, в якій вже не один раз співала раніше.

В результаті на цьому заході було зібрано на благодійність 80 тисяч доларів.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.