“Роксолана” Мер’єм Узерлі зізналась, що її вагітність була небажаною і незапланованою: “Я не хотіла ніколи”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі, яка зіграла головну роль у "Величному столітті" зізналась, що її перша вагітність була незапланованою. Зірка не хотіла народжувати дитину

Мер’єм Узерлі сьогодні є однією з найвідоміших турецьких акторок. Знаменитість здобула особливу популярність після того, як зіграла головну роль у серіалі “Величне століття”. Там зірка перевтілилась у Хюррем Султан, дружина Сулеймана Султана, родом з України. Актриса довгий час була головним обличчям стрічки, аж поки не завагітніла.

В одному з інтерв’ю часів першої вагітності актриса зізналась, що насправді вона не хотіла ставати мамою, а до її планів народження дитини точно не входило. Цікавий стан став для Мер’єм Узерлі великою несподіванкою та навіть, як можна припустити з її інтерв’ю, засмутив актрису.

Актриса Мер'єм Узерлі розповіла про свою вагітність в одному з інтерв'ю для журналістів
Актриса Мер’єм Узерлі розповіла про свою вагітність в одному з інтерв’ю для журналістів

В інтерв’ю для журналістів відома турецька актриса зізналась, що несподівана та незапланована вагітність посунула її плани. Знаменитість хотіла зніматись у наступному сезоні улюбленого серіалу мільйонів, але округлий живіт завадив втілити бажане в реальність.

“У нас не було таких планів … і бажання… Я не хотіла завагітніти. Ніколи! Я повинна була зіграти Хюррем в наступному сезоні”, – висловилась тоді Мер’єм Узерлі.

На момент, коли публіка дізналась про те, що відома турецька актриса вагітна, вона вже розійшлась зі своїм бойфрендом і батьком дитини бізнесменом Джаном Аташем. Тоді актриса розповіла, що вона жалкувала, що покохала чоловіка. Річ у тім, зізналась Узерлі, що спершу її обранець показав їй “образ”, якого насправді не існувало. Попри важке розставання, актриса вирішила залишити дитину та виховувати її самостійно.

У коментарі для журналістів Мер’єм Узерлі зізналась, що вона могла б зробити аборт, але не наважилась, адже не хотіла позбавляти себе всіх прекрасних моментів, які з нею трапились.

Популярне

Схожі статті

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.