Невістка Оксани Марченко Катерина похизувалася обручкою і підрослим сином: а свекрухи і слід запав

Невістка Оксани Марченко Катерина, схоже, особливо не переймається проблемами в країні в цілому і в її родині зокрема. У той час, як в її свекрухи – журналістки й телеведучої – відбирають купу бізнесів, записаних на її ім'я в Україні, молода мама просто насолоджується безтурботним життям.

Невістка Оксани Марченко Катерина, схоже, особливо не переймається проблемами в країні в цілому і в її родині зокрема. У той час, як в її свекрухи – журналістки й телеведучої – відбирають купу бізнесів, записаних на її ім’я в Україні, молода мама просто насолоджується безтурботним життям.

У своєму закритому для сторонніх очей акаунті в Інстаграмі Катерина виклала сторіз, де чудово видно не лише її забавки з онуком опальної паломниці-свекрухи, але й гарно продивляються дорогі обручки на пальцях молодички.

Усі каблучки в Катрусі чомусь перебувають на одному пальчику – безіменному. Чому вона не носить одну обручку, а кілька, незрозуміло. Можливо, одна з них стосується заручин із сином Оксани Марченко.

Навряд чи дівчина здатна розповісти, де нині перебувають її свекри. Оксана Марченко виїхала з України ще до затримання чоловіка Віктора Медведчука. Згодом і його обміняли на дві сотні наших захисників. Тож, найімовірніше, пара знову об’єдналася десь на московських теренах.

Та, схоже, мамі Оксаниного онука байдуже до цього. Торік у травні, коли Марченко-старша збивалася з ніг, записуючи звернення до світових лідерів і закликаючи звільнити її чоловіка, Катя якраз займалася покращенням фігури. Бідолашка з усіх сил пітніла в спортзалі, щоб похвалитися досягненнями: ваги показали 48,4 кг. Краса понад усе.

Трохи згодом Катерина Марченко приголомшила широкий загал новиною про сестру-близнючку. Щоправда, викладаючи в мережу світлину з дівчиною, як дві краплі води схожою на неї, на ступені рідства вона не наголошувала. Та й неозброєним оком видно, що дівчата – сестри. Дівчина тільки грайливо запропонувала відгадати, хто де.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.