Горбунов відмовився від державних 33 мільйонів на серіал: Кондратюк домігся свого, та комедію все одно знімуть

Останніми днями не вщухали пристрасті навколо бюджетних грошей, що були виділені на знімання комедійного серіалу студією Юрія Горбунова "СМТ Інгулець".

Першим, хто підняв хвилю обурення став відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який закликав Горбунова повернути гроші, тому що не на часі знімати комедії, коли гроші потрібні на потреби армії.

Цю хвилю хейту підхопило багато зіркових колег Горбунова, таких як Марія Єфросиніна, наприклад.

Пригадали у зв’язку з виділенням грошей Горбунову й той факт, що міністр культури Ткаченко, який нещодавно подав у відставку, був кумом Юрія Горбунова.

Сьогодні через свою сторінку в Іnstagram телеведучий звернувся до українців з тим, щоби сповістити, що студія Горбунова відмовляється від грошей, які призначалися для знімання серіалу.

Хоча, за словами Юрія, гроші, які були виграні на конкурсі законно, отримані ще досі не були й повертати, як того вимагають, нема чого, все одно команда Горбунова офіційно від них відмовляється, але не відмовляється від самої ідеї зняти комедійний серіал.

Він заперечує, що його серіал про одіозного Паравознюка й ніяким чином не дискредитує волонтерський рух у країні.

У своїй промові Юрій зазначив, що у зв’язку з цією компанією, яка була розгорнута навколо державних грошей, виділених на знімання фільму, і сам Юрій, і його родина пережили складні часи, але Горбунов, разом з цим, висловив сподівання, що через це “ми не пересваримося, бо нам є з ким боротися”.

“Ми точно не відмовляємось від нашого проєкту”,- каже Юрій й додає, що вірить у те, що здоровий глузд переможе, а комедії потрібні, як зброя на інформаційному фронті.

Горбунов запевнив, що буде шукати інші шляхи фінансування картини й, коли глядач побачить її, то зрозуміє, що картина про сучасних молодих людей, які з інертних хлопців перетворилися на героїв.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.