“Я втратив брата”: Олег Винник емоційно відреагував на розрив зі своїм продюсером, з яким тепер судиться

Олег Винник втратив доступ до своїх соціальних мереж і може навіть залишитись без найпопулярніших пісень. Невже більше не буде "молодих вовчиць"?

Олег Винник попри тривале лікування закордоном і відсутність концертів продовжує підтримувати інтерес фанатів особистими історіями.

Так, зовсім нещодавно Олег повідомив про болісне розставання зі своїм найкращим другом, можна навіть сказати братом, Олександром Горбенком. Колеги на роботі та друзі по життю часто ходили в гості один до одного, відпочивали сім’ями. Більш того – Олег являється хрещеним батьком Олександра. Що ж саме стало причиною жоден із чоловіків поки відповідати не хоче.

Потрібно нагадати, що двоє друзів почали співпрацю ще в 2006 році, і уже через 10 років хвалились своєю дружбою та братерськими відносинами. При цьому Горбенко періодично давав коментарі стосовно права власності своєї компанії на пісні, які прославили Винника. Хоча останній категорично з цим не погоджувався.

А нещодавно так взагалі відбулось дещо дивне. Офіційні сторінки в соціальних мережах Олега вже не належать йому деякий час, а доступ має його колишній друг та продюсер Олександр Горбенко. І саме на сторінці в інстаграм Олега Винника з’явилось посилання на новий кліп. Назва дещо неоднозначна – “ГЕНДЕР”. Повністю ролик можна переглянути на Youtube. Пісня і кліп виклали неоднозначну реакцію.

Олег Винник випустив новий кліп “Гендер”

Олег Винник та його новий кліп
Олег Винник та його новий кліп

З однієї сторони – цікавий мотив, запам’ятовується, актуальна тематика, класна анімація. А з іншого боку постає питання – а чи точно до кліпу має відношення Олег Винник? Да і самого обличчя Винника в кліпі не видно, лише вигляд зі спини. Хто саме публікував відео, і чи було це зроблено з дозволу Олега невідомо.

Окремо можна звернути увагу і на підпис до допису з новим кліпом – “Show must go on”. Що саме він може означати? Олег Винник вирішив стрімко повернутись в український шоу біз? Співак боїться що його забудуть і дорога в Україну буде закрита?

Але найбільше цікавить фанатів зовсім інше. Чи означає даний пост відновлення стосунків (дружніх та професійних) між продюсером і співаком. На ці питання поки не має відповідей, тому залишається лише ретельно слідкувати за новинами і чекати пояснень.

Популярне

Схожі статті

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.

Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.

Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.