Дружина Володимира Остапчука показала першу переписку з шоуменом: вже тоді знала, що вийде за нього заміж

Кохана відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука розповіла про початок спілкування зі своїм майбутнім чоловіком. Вже з першої розмови все зрозуміла

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук здобув популярність не лише завдяки своєму таланту та харизмі, але й завдяки буремному особистому життю. Знаменитість за своє життя був одружений тричі та двічі розлучився. Минулого року Володимир Остапчук почав стосунки з журналісткою з Києва, а не так давно користувачі мережі запідозрили, що зіркова пара офіційно зареєструвала свої стосунки.

Хоча своє одруження знаменитості не коментували, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм зірки постійно розповідають про стосунки. Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська у своєму блозі пригадала, як починалось її спілкування з майбутнім чоловіком Володимиром Остапчуком.

Блогерка показала їхню першу переписку, в якій шоумен просив дівчину допомогти їй розблокувати Інстаграм-сторінку. Полтавська швидко виконала прохання, за що Володимир Остапчук їй подякував. Дівчина вирішила пожартувати та зазначила – якщо в неї колись буде весілля, він зробить їй знижку на проведення свята, аби віддячити за допомогу.

Катерина Полтавська розповіла про початок спілкування зі своїм чоловіком Остапчуком
Катерина Полтавська розповіла про початок спілкування зі своїм чоловіком Остапчуком

Тоді ні відомий український ведучий і шоумен, ні блогерка та медійниця Катерина Полтавська ще не знали, чим обернеться їхня робоча розмова. Як розповідали закохані раніше, після цієї розмови вони списались ще, спілкування “закрутилось” і знаменитості почали зустрічатись. З часом, як підозрюють шанувальники, Полтавська з Остапчуком офіційно зареєстрували свої стосунки.

Нагадаємо, що раніше шоумен вже розповідав, що їхні з коханою стосунки почались завдяки соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість в одному з випусків свого шоу “Мекнув – питайте” пригадав, що саме Інтернет познайомив його з дівчиною, яку він так сильно полюбив.

Популярне

Схожі статті

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка?