Продюсер підтвердив: Брежнєва та Меладзе більше не подружжя, а Віра зажадала від колишнього значну компенсацію

Суворі обставини, у яких опинилися українці зовсім не сприяють зміцненню стосунків між подружжям. Особливо тоді, коли вони й дотепер не були міцними по — справжньому.

Темні для усіх українців часи, при яких людина втрачає, в усіх сенсах, за мить не тільки життя, а близьку людину,  не оминули й багатьох зіркових пар: Дантес та Дорофєєва, Савлепов та Горбачова, Квіткова та Добринін, Білозір та Недзельский. Ось пари, чий шлюб не витримав суворих випробувань.

До недавнього часу чутки про розлучення гуляли інтернетом і стосовно Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Самі ж знаменитості цей факт зовсім не коментували.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Уважні шанувальники та фанати Брежнєвої й Меладзе знаходили підтвердження того, що у подружжя не все добре, на підставі того, що у свій 40-річний ювілей Віра публічно признавалася у коханні Костянтину, а от вже пізніше, коли Меладзе святкував свою 59-ту річницю, то він публічного привітання від дружини навіть не отримав.

Розлучилися

Зараз інформація про їхнє розлучення прийшла від російського продюсера Леоніда Дзюника в інтерв’ю росЗМІ.

Причиною розлучення зіркової пари в росії вже давно вважають їхні різні політичні погляди: Віра з самого початку наполягала на тому, щоб її чоловік публічно осудив російську агресію, але той лише виправдовувався та казав, що не може зробити це через те, що його життя тісно пов’язане тією країною, та тим, що там знаходяться його батьки та брат.

За словами продюсера Дзюника, через таку ситуацію з дружиною Меладзе навіть був у тривалому запої.

При розлученні, за словами того ж Дзюника, Віра “обібрала його по максимуму” та ще й захотіла відібрати у свого колишнього чоловіка багато грошей та київську нерухомість Костянтина.

До речі, нещодавно Брежнєва повернула з-за кордону до Києва, про що сповістила своїх підписників в соцмережі, виклавши фото її зустрічі з друзями на залізничному вокзалі.

Для чого та наскільки вона приїхала поки що не відомо.

Нагадаємо, що цього року росіяни позбавили Віру свідоцтва на проживання та позбавили її права займатися підприємницькою діяльністю у рф.