Блакить і жовте золото: Ані Лорак на скандальному концерті в Туреччині спантеличила вибором образу (ФОТО)

Ані Лорак, скандально відома співачка, нещодавно анонсувала свій виступ у Туреччині. На концерті знаменитість з'явилась у доволі провокаційному наряді

Скандально відома співачка Ані Лорак у минулому була дуже популярною в рідній країні. З часом знаменитість вирішила змінити місце проживання та переїхала будувати кар’єру та життя до росії. Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитість залишилась у російській столиці та замовчувала події в рідній країні. Саме ці дії стали причиною, чому публіка розкритикувала скандальну артистку.

Доволі довго Ані Лорак виступала виключно у межах росії, але з часом почала намагатись дати концерти і в Європі, і в інших країнах світу. Так, наприклад, днями артистка запланувала виступ у Туреччині, в готелі Nirvana, що в Анталії. Проте, українці влаштували бойкот, що призвело до скасування концерту.

Ані Лорак хотіла виступити в Анталії в одному з міських готелів
Ані Лорак хотіла виступити в Анталії в одному з міських готелів

Пізніше артистка вигадала спосіб таки дати концерт у Туреччині. Знаменитість поїхала до іншого міста та влаштувала виступ у Белеку. Про свій горезвісний концерт Ані Лорак розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і додала фотографії із заходу. Так, скандально відома артистка вийшла на сцену в костюмі, в якому можна було розгледіти українську символіку – блакитна сукня та інкрустація з жовтого золота.

На концерті за кордоном Ані Лорак виступила зі своїм російськомовним репертуаром, а на захід прийшло чимало росіян, які зараз відпочивають у сонячній країні. Знаменитість на своєму концерті, очікувано, оминула увагою будь-які теми, що стосуються війни та політики.

Ані Лорак виступила за кордоном у Туреччині в жовто-блакитному наряді
Ані Лорак виступила за кордоном у Туреччині в жовто-блакитному наряді

Нагадаємо, що раніше у мережі виникнув скандал через неоднозначну позицію Ані Лорак. Знаменитість вже півтора року повномасштабної війни в Україні намагається триматись одночасно за дві сторони конфлікту. Втім, із кожним днем всидіти на двох стільцях стає все важче й важче. Користувачі мережі закликають артистку нарешті висловити свою позицію, втім Ані Лорак продовжує мовчати.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.