Оля Полякова чесно зізналася, що її 18-річна донька змінює хлопців як рукавички: “Вони в неї віялом міняються”

Українська співачка Оля Полякова відкрита зі своїми прихильниками. Співачка не приховує від фанатів своє особисте життя і часто дуже щиро ділиться подробицями особистих стосунків з чоловіком та дітьми.

Оля Полякова – одна з найвідоміших українських співачок, яка полюбилася публіці не лише своїм талантом, а й своєю простотою, почуттям гумору і відвертістю. Артистка абсолютно відкрита з прихильниками і чесно розповідає про своє особисте, сімейне життя, показуючи, що вона звичайна людина зі звичайними проблемами.

З 2021 року Оля Полякова разом зі своєю подругою, телеведучою Машею Єфросиніною випускають власне Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”. Там, Оля і Маша говорять на різноманітні теми та розповідають те, що ніколи б не розповіли у жодному інтерв’ю. Це шоу збирає мільйонні перегляди і тисячі позитивних коментарів. Публіка вражена відвертістю і щирістю Полякової і Єфросиніної.

Володимир Дантес зізнався, кого вважає привабливішою – Єфросиніну чи Полякову
Оля Полякова і Маша Єфросиніна у шоу Дорослі дівчата

У крайньому випуску “Дорослих дівчат” Оля і Маша обговорювали стосунки між жінками та чоловіками. Так, тема дійшла до того, на що вони звертають увагу, знайомлячись із хлопцями своїх доньок.

Оля Полякова зізналася, що у її старшої доньки Маші було дуже багато хлопців і зі всіма вона була знайома.

Коли Маша мене знайомить з черговим хлопчиком, а в неї вони там прямо віялом міняються.. Мені дуже важливо, щоб він її не мучив, щоб він про неї піклувався, щоб він її не діставав, не аб’юзив. Якщо такий хлопчик знаходиться, то він для мене хороший. А якщо він отака бридота.. Та у неї бридоти не було, якщо чесно. Вона всіх під себе підминає, все робить, як мати.

, – розповіла Полякова.

Також Полякова наголосила, що зараз у її 18-річної доньки є постійних хлопець і як каже сама Полякова, він хороший хлопчик.

Як відомо, Маша Полякова знаходиться у стосунках вже більше ніж півроку. Обранця дівчини звати Артур, йому теж 18 років.

18-річна донька Полякової вразила палкими фото з коханим
Оля Полякова чесно зізналася, що її 18-річна донька змінює хлопців як рукавички

Родом хлопець з України та як і Маша він навчається у Великій Британії. З зірковою донькою Артур познайомився у спеціальному додатку для знайомств.

Стосунки у Маші і Артура досить серйозні. Вони поки що не живуть разом, та разом їздять у романтичні подорожі і багато часу проводять удвох.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.