Аномальна спека Сицилії: Джамала терміново виїхала з острова, який так нагадував їй рідний Крим

Іноді трапляється так, що хочеш хоча б на якийсь короткий час відірватися від суворих реалій сучасного життя, тобі випадає такий шанс і ти потрапляєш в райське місто. Ти розслабляєшся, релаксуєш та, раптом, все круто змінюється і рай перетворюється на пекло.

Ще зовсім недавно шанувальники Джамали раділи за неї, коли вона ділилася своїми фото в Instagram, на яких співачка аж світиться від щастя, тому що вона потрапила в “рай” на Сицилію.

“Сама доля мене підштовхнула опинитися тут”, писала Джамала на своїй сторінці

Вона завжди мріяла опинитися тут, на цьому острові, бо відчувала щось дуже споріднене. Саме в таких місцях, як це вона б хотіла співати свій альбом.

“Прокидаюсь у раю.Пташки співають, море кришталево чисте”.

І радіє Джамала, і плаче, тому що дуже нагадують ці міста її рідний Крим, за яким завжди сумує співачка.

Дні на Сицилії пролетіли “як у сні”.

Та в день її вилиту до Варшави через аномальну спеку на острові почалася пожежа. За словами Джамали, все навколо палахкотіло. Рейси були скасовані, а жителів та відпочивальників терміново почали евакуйовувати.

Співачка була змушена замість Катанії виїхати в Палермо.

Там її спіткала нова неприємність: через масовий наплив людей у зв’язку з екологічною катастрофою Джамалі не знайшлося місця у готелі.

Тоді вона відправилась в аеропорт, але й там не знайшлося пристойного місця, де вона могла хоча б поспати. Джамала була змушена розстелити на підлозі свою курточку і заснути прямо там.

“Прокинулась о 5 ранку, бо відчула, що через мене переступають інші люди”,- розповідає артистка.

На щастя Джамала вже дісталася до міста призначення: спершу прилетіла у Мюнхен, а потім вже й до Варшави добралася.

І хоча сама співачка у безпеці, вона висловлює співчуття всім жителям Сицилії у зв’язку з пожежами та з сумом думає про те скільки рослин та тварин загинуло у полум’ї. “Просто жах!”,- вигукує Джамала.