“Сльози щастя”: Тімур Мірошниченко нарешті забрав названого сина після тривалої боротьби за усиновлення

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною пройшли через безліч випробувань та перешкод, щоб їхня сім'я поповнилася ще одною людиною. Подружжя давно мріяло подарувати сім'ю дитині, що втратила батьків, не дивлячись на те, що пара вже виховує двох дітей.

Український відомий коментатор та ведучий Тімур Мірошниченко нарешті забрав свого усиновленого сина додому. Шлях сім’ї до усиновлення був надзвичайно важким, але тепер радість переповнює кожну людину в родині.

На честь цього особливого для сім’ї моменту, Тимур розмістив на своїй сторінці в соціальних мережах зворушливе сімейне фото. На знімку зображена родина у повному складі – сам Тімур, його старші діти  Мія і Марко, а Інна тримає третю дитину на руках. Ведучий супроводив цей знімок підписом “Книга життя. Новий розділ” і проникливою музикою.

Користувачі мережі надзвичайно зворушилися даною світлиною:

“Низький уклін вашій родині за такий вчинок”

“Так рада за вас”

“Сльози щастя”

“Приклад для мільйонів”

“Ви молодці, що не здалися”

писали захоплені та зворушені користувачі.

Не все було так просто

Варто згадати, що в Інни та Тімура Мірошниченків були численні труднощі під час процесу усиновлення дитини, починаючи з місцезнаходження малюка і закінчуючи обов’язковими психологічними курсами. Так, жителі столиці мають відвідувати такі курси щотижня три місяці поспіль, із чим у популярного та затребуваного коментатора і ведучого, звісно, виникли проблеми.

Родину Мірошниченків спіткали численні труднощі на шляху до всиновлення дитини

Однак родина боролася, збираючи документи, відвідуючи суди та й навіть регулярно подорожуючи з міста в місто, щоб проводити час з майбутнім сином – адже він знаходився аж у Житомирі. Нарешті, їхні зусилля виправдали себе, і маленький хлопчик став повноцінною частиною їхньої сім’ї.

Не зважаючи на проблеми зі здоров’ям у хлопчика, Інна і Тімур огорнули його своєю турботою та ласкою. Ця історія є прикладом сили волі, любові і витривалості, незалежно від складнощів.