Благодійний концерт за гроші – невже таке можливо? Олег Скрипка планує подавати в суд на організаторів

Олег Скрипка повідомив про маніпуляції зі своїм іменем з боку маловідомого учасника телешоу "Україна має талант" Микити Прилуцького і планує подати на нього в суд

Нещодавно стало відомо, що український співак Олег Скрипка відмовився брати участь в благодійному концерті в гольф-клубі “Оболонь”. Саме його представляли хедлайнером заходу і його ім’я використовували для залучення інших зірок, відомих та маловідомих виконавців.
Мало того, пресслужба артиста пригрозила що буде подавати до суду, якщо шахрайство під іменем Олега не зупиниться.

Нагадаємо, що так званий благодійний концерт організовував Микита Прилуцький. Він відомий читачам своєю участю в проєкті “Україна має талант”. Саме він особисто телефонував представникам українського шоубізнесу та пропонував взяти участі в івенті. Але це було не просте запрошення. За участь в концерті з зірок Прилуцький вимагав по 500 доларів, пояснюючи такий вклад можливістю засвітитись поряд з Олегом Скрипкою та іншими відомими знаменитостями.

Микита Прилуцький вимагає гроші в співаків

Першими про такі пропозиції повідомили представники співачки Zelenooka, хоча вона особисто поки відмовляється коментувати ситуацію. Але наразі відомо про декількох молодих талантів яких Прилуцьких обвів навколо пальця. Серед них і Міла Нітіч і навіть Дмитро Ступка, який ні разу особисто не зустрічав організатора.

Zelenooka відмовилась платити за участь в благодійному концерті
Zelenooka відмовилась платити за участь в благодійному концерті

Потрібно нагадати, що метою благодійного концерту був збір коштів для постраждалих дітей Бахмута. Хоча і тут підтвердити вказану інформацію сам Прилуцький так і не зміг.
Ситуація залишається неоднозначною, і як далі будуть розвиватись події навколо особи організатора залишається лише здогадуватися. Хоча уже у ЗМІ просочилась інформація що Прилуцький неодноразово надавав свої послуги російським співакам, навіть після 24 лютого 2022 року. Ця тема також була проігнорована і відповіді журналісти не дочекались.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.