Лілія Яма відпочиває з сином у пустелі серед каньйонів: 41-річного глави сім’ї Влада поруч ніде не видно

Влад Яма не приховує від шанувальників, що злякався війни й разом із родиною та собакою виїхав до США у перші дні повномасштабного вторгнення окупантів. Тепер маємо можливість споглядати, як розважається дружина й синочок хореографа за океаном.

Лілія Яма виклала в мережу світлини, вихваляючись, як добре проводить час. Щоправда, не біля океану, а в Аризоні, в наметовому містечку. Довкола пустеля і каньйони, від споглядання яких дух захоплює. От тільки на жодній зі світлин не видно чоловіка-хореографа. Присутній тільки син Леон. Можливо, сам Влад перекваліфікувався у фотографи, тому й зовсім не потрапляє в кадр?

Insta-сторіс дружини Влада Ями сповнені різноплановими знімками. Тепер кожен підписник Лілії неначе сам побував у далеких краях, адже може собі уявити побут американських екстремальних туристів.

З румтуру по намету стає зрозуміло, що в ньому присутнє велике ліжко, шафа, тумбочка. На ламінатній підлозі лежить велетенська шкура якоїсь тварини. Є також усі зручності – душ із туалетом. Щоб вода полилася з лійки, слід потягнути за трубочку на ланцюжках.

Навіть елементи розкоші можна побачити – камін. Хоча, можливо, холодними аризонськими ночами він виконує не декоративну, а пряму функцію – зігріває подорожників. Тому і присутні поруч з обігрівальним приладом дрова.

Вдень у пустелі спекотно, тому Ліля вбралася майже по-пляжному, ще й голову капелюхом прикрила, відпочиваючи у зручному кріслі-лежаку. Коли хочеться активності, туристи відбувають на хайкінг – пішохідну прогулянку. Каньйони вражають своєю величчю і красою. Тож 7-річному Леону дуже подобається фотографуватися на їх тлі.

Дивно, що Влад жодного разу не засвітився на фото поряд із дружиною. Напевно, він десь поруч. Адже в його Інстаграм-акаунті теж є світлина на фоні природи – Яма позує на тлі дивовижних скель.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.