Лілія Яма відпочиває з сином у пустелі серед каньйонів: 41-річного глави сім’ї Влада поруч ніде не видно

Влад Яма не приховує від шанувальників, що злякався війни й разом із родиною та собакою виїхав до США у перші дні повномасштабного вторгнення окупантів. Тепер маємо можливість споглядати, як розважається дружина й синочок хореографа за океаном.

Лілія Яма виклала в мережу світлини, вихваляючись, як добре проводить час. Щоправда, не біля океану, а в Аризоні, в наметовому містечку. Довкола пустеля і каньйони, від споглядання яких дух захоплює. От тільки на жодній зі світлин не видно чоловіка-хореографа. Присутній тільки син Леон. Можливо, сам Влад перекваліфікувався у фотографи, тому й зовсім не потрапляє в кадр?

Insta-сторіс дружини Влада Ями сповнені різноплановими знімками. Тепер кожен підписник Лілії неначе сам побував у далеких краях, адже може собі уявити побут американських екстремальних туристів.

З румтуру по намету стає зрозуміло, що в ньому присутнє велике ліжко, шафа, тумбочка. На ламінатній підлозі лежить велетенська шкура якоїсь тварини. Є також усі зручності – душ із туалетом. Щоб вода полилася з лійки, слід потягнути за трубочку на ланцюжках.

Навіть елементи розкоші можна побачити – камін. Хоча, можливо, холодними аризонськими ночами він виконує не декоративну, а пряму функцію – зігріває подорожників. Тому і присутні поруч з обігрівальним приладом дрова.

Вдень у пустелі спекотно, тому Ліля вбралася майже по-пляжному, ще й голову капелюхом прикрила, відпочиваючи у зручному кріслі-лежаку. Коли хочеться активності, туристи відбувають на хайкінг – пішохідну прогулянку. Каньйони вражають своєю величчю і красою. Тож 7-річному Леону дуже подобається фотографуватися на їх тлі.

Дивно, що Влад жодного разу не засвітився на фото поряд із дружиною. Напевно, він десь поруч. Адже в його Інстаграм-акаунті теж є світлина на фоні природи – Яма позує на тлі дивовижних скель.