Яблуко впало близько до яблуньки: Ольга Сумська розповіла, як зіграла зі своєю донькою в одній виставі

Відома українська актриса Ольга Сумська зіграла разом зі своєю донькою в одній виставі. Молодша дитина знаменитості Анна Борисюк продовжила династію акторів

Ольга Сумська, одна з найвідоміших українських актрис, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила, що нещодавно зіграла зі своєю молодшою донькою в одній виставі. Знаменитість зазначила, що отримала просто море задоволення, а цей день назавжди закарбувався в її пам’яті. Ольга Сумська показала кадри, як стояла на одній сцені з Анною Борисюк, своєю донькою від другого шлюбу.

Цьогоріч 21-річна актриса-початківиця Анна Борисюк завершила навчання в театральному університеті та вже встигла отримати свою першу роботу. Дівчина грає роль Кралі-Галі у виставі “За двома зайцями”, в яку також залучена зіркова мама дівчини. Ольга Сумська на сцені грає Секлиту Лимериху.

Ольга Сумська та її молодша донька Анна Борисюк зіграли на одній сцені у театрі
Ольга Сумська та її молодша донька Анна Борисюк зіграли на одній сцені у театрі

Знаменитість продемонструвала кадри, на яких можна побачити актрису поруч з її спадкоємицею. Анна Борисюк попри порівняно невеликий досвід у театральному мистецтві почувається цілком впевнено на сцені – одразу видно талант, який дівчина успадкувала від зіркових батьків і довела до ідеалу завдяки своїй наполегливій праці.

Варто зазначити, що глядачі залишились задоволеними грою Анни Борисюк, адже пізніше зіркова мама дівчини Ольга Сумська на своїй сторінці в Інстаграмі показала, як фанати віддячили дівчині. Після вистави присутні буквально задарували молоду актрису красивими квітами. Ольга Сумська подякувала киянам і гостям міста за відвідування їхньої вистави.

Ольга Сумська вийшла на сцену разом зі своєю донькою Анною Борисюк в одній виставі
Ольга Сумська вийшла на сцену разом зі своєю донькою Анною Борисюк в одній виставі

Нагадаємо, що у відомої української актриси також є старша донька Тоня Паперна, яка давно переїхала жити та працювати в москву. Там знаменитість завела свою родину та вийшла заміж за російського актора. Після початку повномасштабної війни в рідній країні дівчина продовжує жити у сусідній державі та зберігати мовчання про все, що відбувається на території її Батьківщини.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.