“Вже 5 разів розшифровували його МРТ”: дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла про обстеження малого сина

Катерина Репяхова, дружина відомого співака Віктора Павлівка, знову поділилась процесом обстеження та лікування свого маленького сина Михайлика.

Вже понад три місяці зіркова пара шукає причину затримки мовлення у малюка. Сім’я вже обійшла з десяток лікарів і пройшли багато обстежень, в тому числі ЕЕГ (електроенцефалограму), що дозволило виявити порушення слуху. Але зрозуміти в чому причина жодний лікар так і не зміг.

На разі є необхідність в повторній процедурі, але уже уві сні. Про це блогерка поділилась з підписниками в Instagram. Всі надії зараз саме на ЕЕГ, яке нарешті дозволить правильно спланувати лікування Михайлика. Ця процедура досить довга, Катерина буде з сином весь час.

Репяхова говорить про лікування сина
Репяхова говорить про лікування сина

Родина Павлік продовжує обходити лікарів

Готові результати обстеження сім’я Павлік збирається відправити до Ізраїлю, через те, що українські лікарі не викликають довіри. Адже Катерина нещодавно вже ділилась болісними враженнями про місцевих фахівців. Так одна пані навіть знайшла причину затримки мовлення та була впевнена в правильному лікуванні, а головне тими препаратами, які можливо придбати лише в неї в клініці.

“Ми вже 5 разів розшифровували його МРТ…В останній раз нам сказали, що немає у дитини проблеми”

Також Репяхова назавжди запам’ятала лікарку, яка винила ковід, післяпологову травму та різного роду інфекції. Блогерка застерігає всіх молодих мам бути уважними до своїх діток і після будь-якої інфекції чи вірусу обов’язково робити обстеження дитини, щоб не запустити хворобу.

Тому, щоб не було сказано в Україні – обов’язково поїдуть до Ізраїлю за додатковою консультацією.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.