Вєрка Сердючка більше не співає “Лаша тумбай”: Андрій Данилко в Юрмалі ошелешив слухачів новою версією хіта

Видатною подією минулих вихідних став юрмальський фестиваль Laima Rendezvous Jūrmala 2023, в якому взяли участь чимало українських артистів. Особливо виділилася Вєрка Сердючка, переінакшивши свій хіт.

Чи не вперше в Юрмалі російської мови було по мінімуму. Вели концерти латиською. Звучали пісні латиською, українською, англійською. Андрій Данилко, як завше, вийшов на сцену в образі Вєрки Сердючки й заспівав світовий хіт Dancing Lasha Tumbai.

От тільки тепер артист зі спокійним сумлінням змінив слова приспіву на Russia Good Bye. Під час виступу Сердючки камера вихопила обличчя Андрія Макаревича та Максима Галкіна. Їхня реакція виявилася неперевершеною. Перший стримано усміхнувся, а гуморист відверто зареготав. Шкода, що не показали обличчя Алли Пугачової, яка знаходилася в залі поруч із чоловіком.

Вєрка Сердючка шокувала новою версією хіта

Фраза “Лаша тумбай” коштувала Данилку музичної кар’єри на російських теренах ще задовго до початку російської агресії. Події розвивалися 16 років тому. Андрій Данилко тоді розмірковував, яку країну представляти на пісенному конкурсі “Євробачення” – росію чи Україну. Шальки терезів рідної батьківщини переважили.

Судячи з усмішок Лайми та Андрія, свято вдалося

Звісно, імперці не пробачили подібного “нахабства” артисту. Почалася масована медіаатака на Данилка. На всіх ток-шоу його клеймили, хто як міг, звинувачуючи в усіх смертних гріхах. Звісно, всі добре чули, що співає артист “Лаша тумбай”, а не “Раша гудбай”. Але потрібен був привід. І він знайшовся. Відтоді дорога на російські концертні майданчики українцю була перекрита.

Натомість європейці прийняли українця в жіночому вбранні на ура. І Вєрка Сердючка 2007 року здобула 2 місце на престижному конкурсі. А після того, як рашисти захопили Схід і Південь України, Данилко пригадав старі чвари й офіційно змінив слова у композиції. Тож тепер і справді співає Russia, goodbye.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.