Лілія Ребрик влаштувала пишне святкування своєї собачки: Діксі вже 3 роки і таку дату потрібно відзначити

Відпочили - нумо святкувати! Одразу після свого відпочинку з двома доньками в сонячній Туреччині Лілія Ребрик влаштувала пшне святкування дня народження

На днях Лілія Ребрик повернулась зі свого довгоочікуваного відпочинку. Мама з доньками відпочивали в Туреччині. Не зважаючи на важку дорогу додому, про свято ще одного члена сім’ї забути Ліля не змогла.

Домашній улюблениці Діксі виповнилось три рочки. Зірка каналу СТБ Лілія Ребрик вирішила відсвяткувати цю подію. Іменинниця була одягнута в красивий комбінезон з жовтими вставками, а замість торта Діксі запропонували три великих кусочки смачного м’яса. Вся родина заспівала вітальню пісні та задула свічки. На радощах песик не міг встояти на місці та постійно скакав.

Лілія Ребрик та її Діксі
Лілія Ребрик та її Діксі

Святкування дня народження собачки Лілії Ребрик

Діти на відео дуже задоволенні таким незвичайним святом, адже просто обожнюють свого пухнастого друга. Сама ж Ліля неодноразово говорила про те, що не уявляє свого життя без Діксі, за що їй дуже вдячна. Доньки Ребрик вирішили не обмежуватись маленьким привітанням, а запросити в гості всіх котиків та песиків з дачі. Але мама все ж таки внесла свої корективи в святкування, тому родина обмежилась тортом із улюблених ласощів Діксі.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик з доньками

Хочемо нагадати, що господинею собачки є старша донька Діана. Саме вона дуже мріяла отримати песика породи бішон фрізе. І насправді Діксі досить до неї прив’язана, постійно слухає її команди. Тим більше, що поява пухнастика мала неабиякий вплив на поведінку доньки. Адже до того змусити Діану прибирати, доглядати за кимось було нереально. Тому Діксі – не просто домашня тваринка. Це справжній член родини, який є змінює життя своїх господарів, додаючи в нього багато яскравих барв.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.