Новий кліп та новий образ Катерини Бужинської вразив публіку: красуня в червоній сукні сама на себе не схожа

Українська співачка Катерина Бужинська вирішила подарувати своїм прихильникам нову роботу. І не просто пісню, а кліп зі своїм колегою, Михайлом Грицканом.

Перед релізом пісні та виходом кліпу, два артисти вирішили приголомшити прихильників та відзняли сет спільних фотографій.

Катерина Бужинська та Михайло Грицкан

Пісня має назву “Чорний велюр”. Бужинська позує на фотосесії в шикарній червоній сукні. Наряд прекрасно підкреслює ідеальну фігуру співачки, роблячи акцент на деяких місцях. Доповнити образ вирішили граційним чокером у вигляді великої квітки. А от співак Грицкан мав більш скромний вигляд. На ньому були звичайна футболка та темні джинси, але він максимально доповнював Катерину.

Новий образ Катерини Бужинської зачаровує

Зі слів Катерини, нова композиція має навчити слухачів оберігати своє кохання, не піддаватись на провокації зі сторони оточення.

“Це розкішна пісня про кохання та гострі почуття, пристрасть і не завжди взаєморозуміння між чоловіком і жінкою. А все тому, що ми наче б то з різних планет!”

Варто сказати, що це не перша робота Катерини Бужинської та Михайла Грицкана. До цього вийшло відео на пісню “Весілля”. Композиція буквально одразу сподобалась українцям, вона часто лунала на радіо, її очікували на благодійних заходах.

Співакам дуже легко співпрацювати в парі, голоси мають ідеальне поєднання.

Не забувають артисти та про благодійну роботу. Буквально нещодавно дует виступав в рамках благодійного туру “ВОЛЯ” в Україні та інших країнах світу.

Днями за дорученням Генерала Валерія Залужного, Катерина Бужинська та Михайло Грицкан були нагородженні відзнакою  “За сприяння війську”. Дійсно, артисти заслужено отримали відзнаку, так як протягом довгого періоду приймають активну участь в благодійних концертах та допомагають пересічним людям переживати сучасні реалії.