Потап показав зворушливе відео з гендер-паті і щасливу Настю Каменських поруч: “Буде дівчинка”

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських побували на весіллі друзів, яке закінчилось гендерною вечіркою. Молодята дізналися, хто зовсім скоро у них народиться.

Про зіркове подружжя Потапа і Насті Каменських останні півроку ходило багато чуток. В Мережі говорили, що пара розлучається і вже давно не живе разом. Та це все виявилося лише чутками. Доказом цього стало недавнє відео, яке опублікував репер у своєму Інстаграм-блозі. Так, Олексій повідомив, що вони з Каменських їдуть на весілля до друзів. Вже у наступному кадрі Потап показав, чим закінчилось весілля. А закінчилось воно гендерною вечіркою, адже наречена є вагітною і чекає малюка. Так, молодята дізналися, що у них буде дівчинка, розрізавши торт з рожевою начинкою всередині. Це дуже розчулило гостей, в тому числі і Настю Каменських, яка потрапила в кадр.

Потап показав зворушливе відео з гендер-паті і щасливу Настю Каменських поруч
Потап показав зворушливе відео з гендер-паті і щасливу Настю Каменських поруч

Варто відзначити, що Потап і Настя Каменських також мріють про дитину. Співачці регулярно приписують вагітність через її пишні форми та матір’ю вона поки що так і не стала. Цікаво, що після одруження з Потапом у 2019 році Каменських неодноразово в інтерв’ю говорила, що вони вже планують дитину і взагалі мріють стати багатодітними батьками. Та час минав, а подружжя так і не оголошували про майбутнє поповнення. Зараз на питання про дітей Каменських не відповідає і просто ухиляється від теми. Співачка додає, що якщо вона дійсно завагітніє, то не буде це приховувати від публіки.

Потап розповів про вимоги до своєї дружини
Потап і Настя Каменських

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських багато років вміло приховували свої стосунки від публіки. Пара офіційно одружилася ще у 2018 році та про це знали лише їхні рідні та близькі друзі. Правду про свої стосунки закохані розкрили лише в травні 2019 року, коли вирішили влаштувати весілля. Вже зараз відомо, що їхній роман розпочався дуже давно і саме заради Каменських Потап покинув свою першу дружину Ірину Горову, з якою прожив у шлюбі 15 років і має спільного сина Андрія.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.