Вийшли заміж за мільярдерів і ні в чому собі не відмовляють: хто багатше – Камалія, Полякова чи Онуфрійчук

Всі мріють про щасливе та багате життя, але не кожному це вдається. Деякі українські зірки все ж знайшли чоловіків – мільйонерів та тепер насолоджуються своїм щастям

Відомі та знамениті українські дівчата продовжують хизуватись розкішним життям, яке їм дарують кохані чоловіки. Розповімо про них детально

Оля і Вадим Полякови

Оля і Вадим Полякові
Оля і Вадим Полякови

Українська співачка не заперечує факт одруження з уже багатим на той час чоловіком Вадимом. В їх стосунках Ольга завжди відчувала себе королевою, забаганки котрої виконувались в одну хвилину. Квартира, автомобіль, сольна кар’єра – все для коханої дружини. Наразі Полякова відпрацьовує вкладені кошти та сміливо зізнається у своїх заробітках.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Іванна Онуфрійчук та Алмаз
Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Молода українська телеведуча Іванна Онуфрійчук продовжує жити як в казці. Чоловік, до речі мільйонер з Казахстану, безупинну дарує розкішні прикраси, квіти, путівки на відпочинок. Минулого року до весілля пари були прикуті погляди прихильників. Молода змінила на святкуванні декілька суконь, а саме церемонія проходила в дуже мальовничому місці. Відомо що основна сукня складалась з 35 метрів мережива, чотирьох кілограмів кришталю, двох кілограмів бісеру, кілограма перлів та трьох тисяч кристалів цирконію. Перша церемонія, хай навіть не офіційна, пройшла на Мальдівах.

Камалія та Мохаммад Захур

Камалія з чоловіком Мохамадом Захуром
Камалія з чоловіком Мохамадом Захуром

Ця пара разом з 2003 року. Пакистанський мільйонер одразу закохався в біляву красуню. З часом в сім’ї народились дві дочки – Арабелла та Мірабелла.. Наразі родина проживає в великому маєтку з розкішним дизайном та дорогими меблями. Сім’я активно займається благодійністю та активно допомагає українському народу та війську.

Ксенія Бугрімова та її принц

Ксенія Бугрімова та її чоловік
Ксенія Бугрімова та її чоловік

Продюсер реаліті-шоу “Холостяк” вийшла заміж за принца зі Шрі-Ланки. Освідчення красеня було досить спонтанним, уже на другий день він зізнався Ксенії в коханні. Нараз пара щаслива разом та насолоджуються своїм сімейним життям.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.