Розлучена зірка 1+1 Соломія Вітвіцька засвітилася в компанії класного парубка: “Живемо життя”

Ведуча "Вражаючих історій ТСН" Соломія Вітвіцька ще 2 роки тому вразила публіку новиною про розлучення з чоловіком. З ким нині проводить вільний час телезірка?

Довкола гарної молодички крутиться чимало парубків. Та зазвичай вони значно молодші за Соломію Вітвіцьку. Ще й настирливі мами хлопців чомусь завжди перебувають поруч, тож і пофліртувати до снаги не вдасться. Мабуть, цим кавалерам спочатку слід трішки підрости, злізти з маминих ручок, а вже потім залицятися до телезірки.

Як бачимо, Соломія проводить вільний час у жіночому царстві, де єдиними представниками чоловічої статі є маленькі синочки її подруг. Фото зліва знаменитість підписала:

“В колі прекрасних білявок і класного парубка”.

А уважні шанувальники ведучої підмітили інші деталі:

“Брюнетка в світі білявок”.

“Скільки красунь на одному фото!”

“Не дівчата, а букет квітів”.

На другому фото під час “Родинних зустрічей” присутні й дорослі чоловіки. От тільки біля нашої героїні, на жаль, жоден із них не сидить. Вони опікуються іншими дівчатами в компанії.

Та Вітвіцька не переймається і знову робить ставку на молодь. Зустрівшись зі співачкою Світланою Тарабаровою, сміливо бере на абордаж синочка співачки. Доходить навіть до крайнощів – Соломія цілує хлопчика водночас з його старшою сестричкою.

Тарабарова стала мамою втретє зовсім недавно, але не поспішає показувати наймолодшу донечку широкому загалу. Натомість старші діти позують перед фотокамерами, не ніяковіючи.

Телеведуча пів року приховувала від колег новину про розлучення з Вадимом. Змушена було розповісти про це тільки напередодні Дня Святого Валентина, коли в неї намагалися взяти інтерв’ю на тему кохання. Будемо сподіватися, що шанувальник у знаменитості таки є, але вона, за усталеною звичкою, не розповідає про це в мережі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.