Хитрий Еллерт обвів всіх довкола пальця: колишній Ксенії Мішиної поїхав виступати в США й залишився за океаном

Про автора "Кварталу 95" широкий загал дізнався після участі Олександра Еллерта в шоу "Холостячка". Нині він перебуває в Америці. Яким чином коміку вдалося перетнути кордон і виїхати за межі України?

Після 24 лютого 2022 року життя українських чоловіків кардинально змінилося. Одні вбралися у піксель і пішли боронити країну. Інші ж зібрали валізи й посунули в бік кордону. Саме так вчинив Олександр Еллерт.

2020 року гуморист став переможцем першого сезону шоу “Холостячка”. Саме його обрала Ксенія Мішина серед 16 учасників. Майже рік вони були поряд, потім розбіглися. Намагалися помиритися, та з цього нічого не вийшло.

Олександр Еллерт медитує на каліфорнійському пляжі у Сан-Дієго

Після повномасштабного вторгнення саме Олександр допоміг актрисі з сином дістатися Буковелі. Вони якийсь час провели разом із друзями на Західній Україні. Потім Ксенія з Платоном виїхала до Бельгії, де провела 2,5 місяці. Нині зірка просить не асоціювати її ім’я з Еллертом й каже, що не в курсі, де він перебуває.

Шанувальники вірили у щирість почуттів Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної

Та Олександр сам похвалився в мережі безтурботним відпочинком на курорті у Каліфорнії. З’ясувалося, що минулого року гуморист поїхав до США напередодні Дня Незалежності з концертом укупі з іншими артистами. Але назад, на відміну від решти колег, більше не повернувся.

З “Кварталу 95” чоловік звільнився, а причину виїзду окреслив дуже розпливчасто. Назвав “особистою, офіційною плюс/мінус”. Нині українець започаткував за океаном невеличкий бізнес – випускає сірники ручної роботи з перуанського дерева.

Іноді йому вдається брати участь у стендапах. Оскільки англійською володіє не дуже, то доводиться виступати російською. Хоча перші потуги перейти на англійську актор таки робить. На хейт з боку українців гуморист не зважає, хоча іноді реагує, намагаючись відбутися жартами. Та виходить якось не дуже драйвово.

Популярне

Схожі статті

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.