Історія кохання Віктора Павліка і Каті Репяхової: вся правда про знайомство і стосунки зіркової пари

Віктор Павлік і Катя Репяхова – одна із найбільш неординарних зіркових пар в Україні. Різниця у віці між подружжям складає аж 29 років та це не завадило їм створити міцну сім'ю і стати батьками.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина не тільки молодша за свого чоловіка, а молодша навіть за його дітей. Їхня різниця у віці – майже 30 років.

Історія знайомства Репяхової і Павліка

Ні для кого не секрет, що коли Павлік познайомився з юною Катею, він був у шлюбі зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Їхнє знайомство відбулося після концерту артиста у Миколаєві. Катя Репяхова разом зі своїм другом приїхала на виступ артиста і дізналася, що живе з ним в одному готелі у сусідніх номерах. Там вона і познайомилася з Віктором. А було це у 2015 році, коли дівчині було всього 21. Тоді між ними і закрутився роман, який ця парочка дуже ретельно приховувала, адже Павлік був одружений, а Катя стала його коханкою.

Дружина Павліка розповіла про свого батька
Історія кохання Віктора Павліка і Каті Репяхової

Та якось Катя проговорилася. У 2021 році дівчина опублікувала у своєму Інстаграм-блозі пост, де написала, що вони з Павліком вже 6 років. Шляхом простих обрахунків зрозуміло, що зустрічатися вони почали у 2015 році.

Віктор Павлік і Катя Репяхова: історія кохання
Історія кохання Віктора Павліка і Каті Репяхової

Сама Катя Репяхова не любить, коли її звинувачують у тому, що вона розбила сім’ю. Дівчина запевняє, що на той час Павлік хоч і був офіційно одружений з Лорою та вже давно не жив з нею, як з жінкою. Ба більше, дівчина заявляє, що вона допомогла коханому позбутися алкогольної залежності і врозумила його.

Цікаво, що Віктор Павлік зробив Катю своїм концертним директором, таким чином його коханка завжди була поряд з ним. З Лорою Созаєвою артист розлучився лише у 2019 році, а вже через рік повів під вінець молоду кохану.

Віктор Павлік з дружиною
Історія кохання Віктора Павліка і Каті Репяхової

Публіка засуджує цей шлюб, а саму Катю багато хто підозрює у корисних мотивах. Та сама Репяхова вже давно звикла до пліток навколо себе і запевняє, що вони її зовсім не чіпляють. За словами дівчини, вона просто кохає свого чоловіка, незважаючи на його вік, чи статус. Крім того, Катя і сама непогано заробляє, тож вважає зовсім несправедливим той факт, що її вважають меркантильною.

У 2021 році Катя Репяхова подарувала Віктору Павліку маленького синочка Михасика. Зіркове подружжя стверджують, що на одній дитині вони зупинятися не будуть і обов’язково народять для Михасика сестричку.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.