“Набагато краще, ніж Джамала”: Полякова вразила українців виконанням Гімну України перед футбольним матчем

Королева ночі Оля Полякова вміє привертати до себе увагу яскравими образами та сміливими висловлюваннями. Однак шанувальники, спостерігаючи за витівками Олі, іноді забувають про її головний талант - чудовий голос. Співачка нагадала про те, що вона в першу чергу талановита вокалістка, не словом, а ділом, чудово виконавши Гімн України на відкритті благодійного матчу, в якому взяв участь і наш "Шахтар".

Оля Полякова, яка нещодавно пройшла перший в своєму житті детокс на італійському курорті, а також піддалася критиці за фотошоп на світлинах доньки, на цей раз приємно вразила українців.

Співачка виконала гімн України перед благодійним футбольним матчем, який проходив в Лондоні між українською командою “Шахтар” та англійською “Tottenham”. Оля продемонструвала високий рівень володіння своїм голосом, про що висловилася її численні прихильники:

“Мурашки з перших нот”

“Божественно”

“Ваші вокальні здібності та техніка виконання, майстерність вражають”

“Дуже сильно”

“Пишаємося тобою, Олю”

Дехто навіть згадав хейтерів, які були невдоволені її відпочинком на курорті:

“Ті, хто звинувачував Олю у [відпочинку в] дорогому готелі – як вам такий поворот?”

У своєму дописі Оля згадала автора даного аранжування гімну – композитора Дмитра Саратського. Найімовірніше, саме його обробка сприяла проникливому виконанні гімну співачкою.

Краще, ніж Джамала

Так сталося, що українці, як і весь світ, отримали змогу порівняти виконання українського гімну двома співачками з нашої країни. Адже напередодні його виконала знаменита співачка Джамала – також перед благодійним футбольним матчем. Він пройшов на стадіоні “Челсі” в рамках проекту “Game4Ukraine”.

Однак, судячи з деяких коментарів, слухачів не надто вразило її самобутнє виконання в авторській манері. Джамалу звинуватили в “перекручуванні” гімну та “кривлянні”.

Під публікацією Олі Полякової також висловилися про невдалий, на їхню думку, виступ Джамали, і порівняли виконання обох співачок:

“Супер! А Джамала зіпсувала все…”

“Чудове виконання, сподіваємося, Джамала послухає, як можна виконувати гімн”

“Краще, ніж Джамала”

Дехто висловився ще більш різко:

“Дякую за виконання, бо 5 хвилин назад почув виконання від Джамали теж на відкритті якогось матчу, це жах, знущання якесь”

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.