Невірні дружини: Надя Дорофєєва, Ольга Сумська, Надія Матвєєва та інші зірки, які ходили наліво

За статистикою 25% всіх жінок хоча б раз у житті зраджували своїм чоловікам в офіційному шлюбі. Серед жінок українського шоу-бізнесу також є невірні дружини.

Вірність – одна зі складових щасливого шлюбу. Більшість союзів, де була подружня зрада, зі скандалами розлучаються. Так трапилось із героїнями нашої сьогоднішньої статті.

Надя Дорофєєва

Нова дружина Кацуріна Надя Дорофєєва ховає живіт під балахонами
Зірки, які ходили наліво: Надя Дорофєєва

Історія розлучення Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса на слуху у публіки вже більше ніж рік. У березні 2022 року подружжя заявили, що більше не разом, мовляв, через відсутність почуттів. Там вже через місяць стало відомо, що причина в іншому. Дорофєєва зрадила Дантесу з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Більше того, Кацурін заради Наді покинув свою дружину та двох дітей. Та варто відзначити, що у цієї парочки була не скороминуща інтрижка. Їхні стосунки переросли у щось серйозне, а нещодавно пара офіційно одружилася.

Ольга Сумська

Українська дива Ольга Сумська
Зірки, які ходили наліво: Ольга Сумська

Про любовні походеньки Ольги Сумської публіка добре знає та і сама акторка це не приховує. Колись Ольга зрадила своєму першому чоловіку Євгену Паперному з молодим актором Віталієм Борисюком. Ба більше, Паперний спіймав свою невірну дружину на гарячому. Тоді та історія супроводжувалась гучним скандалом, але закінчилась хеппі ендом. Ольга вийшла заміж за свого коханця Віталія Борисюка і вже 27 років щаслива з ним у шлюбі.

Надія Матвєєва

Надежда Матвеева
Зірки, які ходили наліво: Надія Матвєєва

Ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва двічі була в офіційному шлюбі. Телеведуча мало говорить про свої минулі шлюби, але одного разу зізналася, що стикалася зі зрадами у подружньому житті. За словами Наді, зраджувала і вона і зраджували їй.

До слова, зараз Матвєєва будує стосунки з чоловіком, який молодший від неї аж на 20 років.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик поділилась фото з святкування іменин
Зірки, які ходили наліво: Лілія Ребрик

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик знаходиться у щасливому шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Та коли у них зав’язався роман, і Лілія і Андрій були у стосунках з іншими людьми. Спочатку вони зраджували своїм половинкам, але потім вирішили покинути попередні стосунки і почати будувати власну історію кохання.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.