Влад Яма після втечі з України в США відкрито повідомив про своє щастя: “Дуже давно щасливі”

Відомий український хореограф Влад Яма з початку війни в Україні знайшов притулок в Сполучених Штатах Америки та продовжує там жити і будувати своє життя.

Влад Яма 24 лютого 2022 року разом з дружиною Ліліаною та сином Леоном виїхав з України, щоб знайти більш безпечне місце. Фанати припускали, що хореограф виїхав для того, щоб влаштувати сім’ю за кордоном і повернутися назад, однак весь цей час Влад не бував в рідній країні та, як вважає телеведучий Юрій Горбунов, вже і не повернеться.

Публіка неоднозначно сприйняла вчинок Ями. Його рішення покинути батьківщину з метою забезпечення безпеки та створення нового життя за кордоном викликало різні реакції та емоції, включаючи й критику. Деякі вважають, що він вчинив негідно і боягузливо, що важливо залишатися вдома та підтримувати свою країну у важкі часи, особливо, маючи вплив та талант, яким можна допомогти українському суспільству.

Інші впевнені, що від нього на фронті не було б толку, а так своєю справою, хоч і за кордоном, він може фінансово допомагати захисникам, а також, що кожна людина має право на особистий вибір і бажання захиститись від війни.

Влад Яма натякнув на повернення в Україну
Влад Яма після втечі з України в США відкрито повідомив про своє щастя

Зважаючи на ситуацію, Влад Яма вже звик до хейту в Мережі. Тепер він не звертає на це уваги та показує, як зараз живе. Новий дім екс-суддя шоу “Танці з зірками” знайшов в США. Завдяки своєму таланту танцівник має змогу забезпечувати родину, а також приймає участь в благодійних заходах на підтримку України. Зірку у всьому підтримує дружина Ліліана, яку він часто показує в соцмережах.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Влад Яма виставив романтичне фото з коханою і написав:

Дуже давно щасливі

Влад Яма після втечі з України в США відкрито повідомив про своє щастя
Влад Яма після втечі з України в США відкрито повідомив про своє щастя

Очевидно, що цим підписом хореограф хотів сказати, що щасливий бути у шлюбі зі своєю дружиною і його відчуття щастя не розповсюджується на сьогодення. Незважаючи на виїзд з України, він болісно реагує на події, які відбуваються вдома та вірить у перемогу.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.