Даша Кацуріна показала, чим годує дітей і Вову Дантеса: смажені яйця, консерви і каша на воді (Фото)

Рестораторка і нова кохана співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала, що готує для своїх малолітніх дітей і коханого чоловіка. Дівчина не сильно заморочується над приготуванням страв.

Даша Кацуріна – відома дизайнерка і рестораторка. До недавніх пір дівчина була відома лише у вузькому колі та зараз про неї гудить весь медіапростір. Даша – жінка, у якої співачка Надя Дорофєєва увела чоловіка. Після розлучення з Михайлом Кацуріним дівчина почала зустрічатися з колишнім чоловіком своєї суперниці Вовою Дантесом.

Даша Кацуріна з дітьми

Варто відзначити, що Михайло Кацурін пішов від Даші, незважаючи на те, що у них двоє малолітніх дітей. Наразі старшій дівчинці Олександрі 7 років, а маленькому Івану всього 2 роки. Після розлучення діти залишились жити з мамою. Даша не приховує, їй не просто виховувати дітей і у неї є помічниці, які допомагають їй з малими.

Нещодавно у своїх Інстаграм-сторіс Кацуріна показала, чим вона годує дітей і зізналася, що цю саму їжу їсть і вона сама. Так, на обідньому столі можна розгледіти кашу на воді, смажені яйця, консерву тунця, а також нарізані огірки і болгарський перець.

Даша Кацуріна показала, чим годує дітей і Вову Дантеса
Даша Кацуріна показала, чим годує дітей і Вову Дантеса

Виявляється, рестораторка, яка має власні ресторани високої кухні, у звичайному житті їсть дуже просту і не складну у приготуванні їжу.

До слова, з початку повномасштабної війни в Україні Даша Кацуріна разом з дітьми проживає у Польщі. При цьому жінка регулярно приїжджає в Україну і проводить час зі своїм новим коханим Володимиром Дантесом. Нещодавно дівчина зізналася, що вона планує повертатися в Україну. Зараз дівчина шукає квартиру у Києві, яку можна орендувати для неї, дітей і Дантеса.

Варто відзначити, що Володимир Дантес гарно ладнає з дітьми своєї нової дівчини. При цьому чоловік не приховує, що все життя вважав себе чайлдфрі і свідомо не хотів дітей. Зараз, коли йому доводиться багато часу проводити з дітьми, свою думку він не змінив. За словами Дантеса, діти – це дуже класно, та при цьому дуже складно. Власних дітей співак наразі не планує.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.