В ONUKA народилася донечка, а у Віри Кекелія – синочок: як виглядають крихітки в перші дні життя

38-річна Наталя Жижченко та 37-річна Віра Кекелія цього літа стали мамами вдруге. Співачки вже трішки відійшли від пологів і представили широкому загалу своїх немовлят.

ONUKA

Наталя з чоловіком Євгеном Філатовим уже придумали ім’я для найменшої донечки. Дівчинку назвали Ліною. Судячи зі світлин, які артистка виклала в мережу, старший братик Олександр та песик Піф радо сприйняли поповнення в родині.

Ліна й братик Сашко

Нині всім гуртом перебувають на Чернігівщині, звідки родом сама Ната. Сімейне фото знаменитість підписала:

“А я віддам тобі своє сердечко, або трохи Сіверщини”.

З лідером гурту The Maneken ONUKA побралася 2016 року, хоча на той момент виступали разом уже 8 років. Довгий час подружжя не планувало мати дітей. Вірніше, Ната не хотіла цього, а Євген її у всьому підтримував.

Та коли жінка раптово завагітніла вперше, то дитинку було вирішено залишити. У травні 2020 року Жижченко стала мамою вперше. Первістка щасливі батьки назвали Сашком. А 1 липня 2023 року Ната народила ще й донечку.

Віра Кекелія

Артистка починала зі співів. Потім переметнулася в гумор, ставши яскравою представницею “Жіночого Кварталу”. 8 серпня в родині Віри відбулася видатна подія – Кекелія стала мамою вдруге. На світ з’явився ще один синочок, якому батьки поки не придумали ім’я.

Щаслива мама Віра з новонародженим синочком

У 37-річної харків’янки з Романом Дудою вже підростає 2-річний Іван. Пара знайшла одне одного на проєкті “Голос країни-7”. 2017 року вони одружилися, а у 2020-му стали батьками вперше. Тепер же сім’я поповнилася ще одним “красивим чоловіком”. Мама на радостях виклала світлини малюка в Інстаграм:

“Дякую Всесвіту, що я вдруге стала щасливою мамою! Ось ми й зустрілися”.

Віра нині перебуває, найімовірніше, в Грузії, а новонароджене немовлятко сфотографувала її колежанка по “Голосу” та “Кварталу” Марта Адамчук, коли спілкувалася по відеозв’язку, яка нікуди не поїхала з України, коли стало гаряче.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.