Десь заплакав Остапчук і Позитив: Боржемська, Єфросиніна, Саніна і Оля Полякова почуваються на 10 з 10

Нещодавно на YouTube-шоу Володимира Остапчука "Мекнув - питайте" розгорівся скандал через обговорення ведучим та його гостями Позитивом і Богданом Буше жінок.

Телеведучий Володимир Остапчук, співак Позитив і блогер та новий співведучий Лесі Нікітюк Богдан Буше в шоу “Мекнув – питайте” обговорювали своє ставлення до жіночої краси та стосунків з жінками. Чоловіки відповідали на питання глядачів та мали необережність заявити, що дівчата без депіляції не можуть бути 10 з 10 і що має сенс тільки щоб “рослинністю” усіх зігріти.

Маша Єфросиніна, Марина Боржемська та інші зірки відповіли Остапчуку і Позитиву на бодішеймінг
Маша Єфросиніна, Марина Боржемська та інші зірки відповіли Остапчуку і Позитиву на бодішеймінг

Після цього користувачі Мережі обурилися сказаним, а також проти бодішеймінгу виступили популярні українські зірки-красуні.

Маша Єфросиніна

Відома телеведуча Маша Єфросиніна в своєму Інстаграм-блозі виставила нове ранкове фото без макіяжу та укладки і своїм прикладом надихнула всіх інших жінок любити себе будь-якими:

Як хочу, так і виглядаю… А не так, як маю виглядати на чиюсь думку. Для себе, дівчата, кожна з нас і є 10 з 10. І була б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати на те, що щось в нас не так

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова, яка є близькою подругою Маші Єфросиніної, зробила репост її публікації в своїх сторіс і тим самим присоромила Остапчука та його гостей за свої необережні висловлювання.

Маша Єфросиніна, Марина Боржемська та інші зірки відповіли Остапчуку і Позитиву на бодішеймінг
Маша Єфросиніна, Марина Боржемська та інші зірки відповіли Остапчуку і Позитиву на бодішеймінг

Марина Боржемська

Фітнес-тренерка Марина Боржемська також закликає жіночу частину своєї аудиторії не звертати увагу на чиюсь думку:

Ми всі 10/10, дівчата! Кожна з вас. Кожна з нас. Любіть себе для себе. Худніть та набирайте вагу лише для себе. І ніхто не може нам казати, як виглядати, голитися, стригтися та яким кольором фарбувати нігті

Юлія Саніна

Співачка Юлія Саніна не залишилась в стороні цього флешмобу та написала:

Відчувай себе завжди на 10 з 10-ти. Байдуже, що скажуть інші

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.