Онук Софії Ротару Євдокименко після скандальної втечі за кордон звернувся до своєї бабусі: вдячний за допомогу

Онук відомої української співачки Софії Ротару вийшов на зв'язок зі своїми підписниками. Зірковий нащадок чи не вперше після незаконного виїзду звернувся до своєї бабусі

Відома українська співачка Софія Ротару у шлюбі зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименком стала мамою сина Руслана. Знаменитість виховала нащадка з усією любов’ю та теплом, а той подарував своїй мамі двох онуків. Нині легендарна артистка є бабусею онуки Софії та онука Анатолія. Вони нині живуть за кордоном та не так часто виходять на зв’язок із громадськістю.

Втім, онук Софії Ротару, названий на честь дідуся, нещодавно публічно звернувся до своєї бабусі. У день її народження знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм звернення до рідної людини. Анатолій Євдокименко показав архівну фотографію з Софією Ротару, на якій вона зображена молодою, а він – зовсім маленьким.

Онук Софії Ротару привітав свою бабусю з днем її народження
Онук Софії Ротару привітав свою бабусю з днем її народження

Опублікована Анатолієм Євдокименком фотографія була зроблена багато років тому у мальовничому полі. На світлині видно, як маленький онук відомої української співачки дарує їй маленький букет польових квітів. Зірковий онук, ймовірно, таким чином висловлює своїй бабусі вдячність та демонструє любов до неї.

В описі до привітання Анатолій Євдокименко був небагатослівним і лише залишив короткий напис – “З днем народження”. Крім того, зірковий онук залишив відмітку профілю своєї бабусі в соціальній мережі Інстаграм, аби вона точно отримала повідомлення про привітання від онука.

Анатолій Євдокименко публічно звернувся до бабусі після втечі за кордон
Анатолій Євдокименко публічно звернувся до бабусі після втечі за кордон

Нагадаємо, що родина Софії Ротару на початку повномасштабної війни втрапила у гучний скандал. Син артистки Руслан Євдокименко разом з онуком Ротару Анатолієм намагались незаконно перетнути кордон України у Вінницькій області. Тоді їх було затримано, а місцева прокуратура повідомила, що організатором махінації виявився громадянин Молдови, який отримав від кожного з учасників по 2 тисячі доларів. Пізніше скандал притих, але з часом з’ясувалось, що онукові Ротару таки вдалось виїхати за межі України. Нині він живе в Європі.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?