Хвороба змінила Настю Заворотнюк до невпізнання: а тут ще нова проблема підоспіла – фінансова

Анастасія Заворотнюк запам'яталася глядачам в образі розбитної няні Віки з веселого сіткому. На жаль, доля поставилася до актриси доволі жорстоко. Мало того, що зірка тяжко хворіє, так тут ще й з грішми виникли серйозні проблеми.

Онкологію в Анастасії Заворотнюк діагностували 2019 року. Актриса страждає на гліобластому головного мозку. Відтоді у культурному просторі жінка не з’являлася. Попервах прогнози лікарів були доволі невтішними.

Так нині виглядає Настя Заворотнюк

Пухлина постійно збільшується в розмірах, зачіпаючи все нові ділянки мозку. Від цього страждає вся нервова система. Навряд чи вона зможе колись відновитися. Побачити, як виглядає Заворотнюк зараз, можна хіба що на знімках з камер спостереження біля її будинку. Петро Чернишов сідає за кермо автівки, а на пасажирському сидінні найвірніше перебуває його дружина.

Якщо вірити російській пресі, нині до хвороби в Заворотнюк додалися ще й фінансові труднощі. Ходять чутки, що актриса не сплачувала податки, за що її рахунки були заблоковані податковою інспекцією.

На колись щасливу родину звалилася купа бід

Жінка має сплатити близько 170 тисяч рублів повністю чи хоча б частково, щоб операції за рахунками знову дозволили. Останні 3 роки знаменитість через свій стан не могла заробляти гроші, тож незрозуміло, де набралося стільки податкових зобов’язань.

Подейкують, що родина утримується на кошти фігуриста. Він сплачує комірне за будинок і покриває всі потреби 5-річної донечки Міли. Хто оплачує дороге лікування Заворотнюк, у пресі не повідомляється.

Наближені до зіркової родини люди сповіщають, що в актриси частково паралізовано праву частину тіла, вона перебувала під апаратом штучної вентиляції легень. А зовсім недавно стали говорити, що Настя вже перестала розмовляти.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.