“Шампанські очі”: батьки Кузьми Скрябіна готують музичний фестиваль до 55-річчя покійного артиста

Цьогорічний фестиваль "Шампанські очі", присвячений Кузьмі Скрябіну, є особливим. Його не має вже 8 років, але він завжди з нами та співає на небесах

Кузьма Скрябін залишиться в серцях друзів, колег та шанувальників не просто геніальним музикантом. Він завжди говорив правду, боровся за свої ідеали. Його творчість і сьогодні можна почути по радіо, на телебаченні, на концертах.

Батьки Кузьми Скрябіна прийняла для себе рішення створити фестиваль “Шампанські очі” ще три роки тому. Але цьогорічне святкування має особливе значення. Адже саме у 2023 році Кузьма мав би святкувати свій ювілей – 55 років.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Фестиваль пам’яті Андрія Кузьменка

Саме цього року планується провести фестиваль в трьох містах України. Спочатку святкування відбудеться в рідному місті співака – у Львові, 17 серпня. Адже саме тут він починав свою творчу кар’єру. Потім “Шампанські очі” будуть запалювати в Києві – 19 серпня, а уже потім в Одесі – 22 серпня.

Фестиваль Шампанські очі
Фестиваль Шампанські очі

На сцені фестивалю виступатимуть найкращі друзі – колеги Кузьми, які пам’ятають та шанують його. Ірина Білик, Олександр Пономарьова, Наталія Могилевська, Тарас Тополя та інші українські зірки будуть співати відомі хіти гурту.

Любов шанувальників гурту “Скрябін” Андрій завоював своєю простотою та щирістю. Про нього часто говорили: “Свій в дошку!”

“Кумир для мільйонів, символ епохи, але водночас простий і свій чувак для кожного!”

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Потрібно зазначити, що у 2020 році Президент України Володимир Зеленський нагородив Андрія Кузьменка званням Героя України посмертно.

Нагадаємо, що не стало співака у 2015 році. Він попав в страшне ДТП, подробиці якого і досі викликають багато питань. Адже, в останні дні свого життя, Андрій Кузьменко активно критикував українську владу та гнівно висловлювався в сторону багатьох політиків. У артиста залишились дружина та донька Барбара, яка виросла такою же впевненою та щирою, як і її батько.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.