Ектор Хіменес-Браво проводить вечори на самоті: кохана відбула у Варшаву, прихопивши песика шеф-кухаря

Маючи колумбійське громадянство, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво міг би спокійно виїхати з України, щойно почалася повномасштабна війна. Та він цього не зробив, навіть коли за кордон подалася його кохана.

Фоловери Ектора Хіменес-Браво уважно слідкують за дописами свого кумира в мережі. Тому відразу ж відзначили, що шеф-кухар перестав ділитися світлинами зі своєю дівчиною. Схвильовані прихильники тут же поцікавилися у колумбійця, що трапилося.

Ектор не став лукавити й чесно відповів на поставлене запитання. Виявляється, причиною розриву з молодою обраницею стала не сварка, а її від’їзд до Варшави. Дівчина виїхала до Польщі, прихопивши заразом й улюбленого собачку телеведучого Чоко. Хіменес-Браво заспокоїв підписників:

“Чоко і моя дівчина зараз у Варшаві. З ними обома все добре”.

Чоловік, як старший за віком, краще усвідомлює, яка небезпека чатує на обраницю. Тому вони домовилися, що дівчина поки перебуватиме у безпеці. А от сам Ектор не схотів полишати Київ. Він настільки багато робить для країни, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний особисто відзначив ресторатора.

Ектор Хіменес-Браво нещодавно показав обличчя своєї коханої

З коханою зв’язуються телефоном по 3-4 рази за день. Влаштовують відеозв’язок, щоб чоловік, який залишився на самоті, міг поспілкуватися не лише з нареченою, але й зі своїм собакою. Чоко чує голос господаря й заспокоюється.

Шеф-кухар довго приховував від загалу свою обраницю, з якою почав зустрічатися ще в середині 2021 року. Він і зараз воліє якомога менше говорити про особисте, щоб часом не зурочити щасливі миті життя.

В Інстаграм-акаунті ресторатора можна побачити чимало новин з усіх фронтів. А ще Ектор не забуває про свою улюблену професію й радо ділиться з фанами смачними рецептами. Робить прямі ефіри з кухні й розповідає, що і як треба робити, щоб вийшло смачно й гарно.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.