“Чому не акторський?”: Мішину звинуватили в інфоциганстві після відкриття платного курсу з онлайн-заробітку

Улюблена "холостячка" українців і просто талановита акторка Ксенія Мішина розчарувала багатьох своїх прихильників. Річ у тім, що вона вже давно заявила про свої плани організувати платний курс - але фанати не оцінили його напрямок і звинуватили артистку в бажанні наживи, а не праці заради мистецтва.

Популярна українська акторка Ксенія Мішина отримала широку популярність після зйомок у серіалі “Кріпосна”. Тоді багато телеглядачів високо оцінили акторський талант Мішиної. А позбутися амплуа своєї жорстокої героїні Ксенія змогла, взявши участь у відомому шоу “Холостячка”. Після цього її огорнула справжня всенародна любов – актриса зачарувала глядачів своєю відвертістю, мудрістю та розсудливістю.

Вірні прихильники активно слідкують за життям “Холостячки” Ксенії й зараз – на щастя для них, вона активно веде свої соціальні мережі. Тож, коли актриса оголосила про свої плани зі створення власного курсу  з навчання діджитал-професіям та онлайн-заробітку – це відразу стало для підписників новиною для обговорення. Шанувальники були в захваті від ініціативності Мішиної та її бажання постійно розвиватися.

Однак із часом захват фанатів актриси дещо вгамувався, а зараз узагалі можна натрапити на відверту  критику рішень Ксенії. Так, нещодавно вона оголосила в  соцмережах про відкриття реєстрації на безкоштовний мінікурс.

“Це місце, де ви з нуля зможете опанувати кілька діджитал-професій та почати заробляти в новому для себе напрямку”

– із захватом говорить усміхнена Мішина і пояснює: мінікурс буде підготовкою до основного курсу. Протягом нього, за словами Ксенії, учасники навчаться правильно мислити та бути авторами свого життя, прослухають лекцію від топових експертів ринку та візьмуть участь в майстер-класі з онлайн-заробітку.

Але в коментарях замість щирої радості за Мішину користувачі піддали її критиці.

“Ксенія, Ви ж акторка… Чому Вам не зробити курс, пов’язаний з акторською майстерністю?”

“Ви просто рекламуєте, чи впевнені в цьому мінікурсі настільки, що вважаєте під час війни нормальним?”

“Ще тільки від Кличка такої реклами не вистачає”

Дехто з підписників висловився досить різко:

“Скотилась до інфоциганщини”

“Ось проходять такі курси, де вчать “заробляти” і більш нічого – і потім одні горе-спеціалісти”

Досі холостячка

Нагадаємо, участь у шоу “Холостячка” подарувала акторці не лише народну любов, збільшення популярності, а в майбутньому – багато підписників, а й кохання – красиве, однак недовге. Тоді переможцем став Олександр Еллерт, за стосунками якого з Мішиною спостерігала вся країна, перехопивши подих.

Після розриву стосунків з Олександром Еллертом найголовнішим чоловіком для Ксенії Мішиної є син Платон
Після розриву стосунків з Олександром Еллертом найголовнішим чоловіком для Ксенії Мішиної є син Платон

Однак стосунки пари закінчилися в 2021 році – тож зараз, як і раніше, найголовнішим чоловіком для Мішиної є її 11-річний син Платон, із батьком якого актриса припинила відносини ще задовго до участі в “Холостячці”.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.