Українсько-американська красуня: Андрій Шевченко показав свою дружину-модель, яку звати Крістен

Андрій Шевченко, попри статус успішного та популярного футболіста, справжній люблячий чоловік та сім'янин. Шлюб Андрія з коханою Крістен вже наближається до позначки у 20 років

Андрій Шевченко нещодавно провів благодійний матч, разом з Олександром Зінченком, кошти з якого будуть направлені в Україну. Він також привітав свого колегу з народженням другого дитині. Для Андрія сімейні відносини мають не абияке значення, адже сам футболіст безмежно кохає свою дружину та цінує їх міцний шлюб.

Андрій Шевченко з дружиною
Андрій Шевченко з дружиною

11 серпня дружина відомого українського футболіста, Андрія Шевченка, відсвяткувала свій ювілей. Крістен Пазік вже 45 років. Андрій Шевченко вирішив привітати кохану у своєму інстаграмі. Він опублікував дуже ніжну світлину, в чорно-білих кольорах, та залишив милий підпис.

“Із днем народження, Крістен. Ми з хлопцями тебе дуже любимо”

Прихильники футболіста одразу почали вітати жінку зі святом та засипати компліментами красуню. Адже у свої 45 років Крістен виглядає досить молодо. Підтягнуте тіло, доглянуте обличчя та блискуча посмішка. Така ж красуня, як і 19 років тому.

Крістен Пазік довгий час працювала моделлю в США. Американка польського походження покорила Андрія з першого погляду. Хоч спочатку їм було важко знайти спільну мову, адже футболіст не досить добре володів англійською, але кохання допомогло перетнути язикові бар’єри. Попри те, що Андрій був на піку своєї популярності, пара зіграла досить скромне весілля.

Андрій Шевченко з дружиною Крістен Пазік
Андрій Шевченко з дружиною Крістен Пазік

В офіційному шлюбі Крістен Пазік та Андрій Шевченко майже двадцять років. Серед світових футболістів в нього один із найміцніших шлюбів. Поступається пара лише Девіду та Вікторії Бекхем і Зінедіну Зідану із коханою Веронікою. Родина Шевченко виховує чотирьох синів, найстаршому 19 років. І, як для багатодітної матері, Крістен має неймовірну фігуру. Вона займається спортом, дотримується правильного та збалансованого харчування.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.