Як зараз виглядає та чим займається переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан: в Україні буває нечасто

Реаліті-шоу про пошуки кохання підкорило серця українців. Всі спостерігали за романтичними побаченнями, розвитком відносин між омріяним чоловіком та багатьма дівчатами

Анна Богдан запам’яталась, в першу чергу, своїм колишнім відомим чоловіком – головою Офісу Президента Андрієм Богданом. Але, здобувши перемогу в шоу “Холостяк-11”, про колишні стосунки всі одразу забули.

Анна та Михайло Заливако після проєкту продовжили свої відносини. Разом пара пробула цілий рік і потім оголосила про розлучення. Новину дівчина повідомила на своїй сторінці в інстаграм. Після того, жодних коментарів з боку Анни чи з боку Михайла не було.

Анна Богдан знову Холостячка
Анна Богдан знову Холостячка

Чим нині займається Анна Богдан

Після 24 лютого 2022 року Анна вимушена була виїхати до Англії, де і провела 4 місяці. Але довго бути за кордоном не змогла, тому повернулась в Україну. Холостячка відверто розповідає, що саме Київ для неї є місцем сили, тому жити планує тільки тут.

Наразі Анна продовжує працювати в туристичному бізнесі та організовує цікаві поїздки для всіх охочих. Так, нещодавно дівчина їздила з подругами в Туреччину, відпочивала в Карпатах.

Дівчина активно займається спортом, тому любить поєднувати відпочинок з фізичними вправами. Щоб приєднатись до нових турів Анни, потрібно слідкувати за оголошеннями на сторінці дівчині. Анна мотивує багато жінок та дівчат займатись собою та любити себе.

Анна практично не змінилась за цей рік. Природжену вроду підтримує правильним харчуванням та спортом. Дівчина виклала світлини з нової фотосесії, де позує в ніжній червоній сукні з букетом польових квітів.

“Давно хотілось такої ніжної та романтичної фотосесії”

Світлини дійсно вийшли досить ніжними та по справжньому літніми. Як видно, Анна продовжує жити активним та насиченним життям, працює в своє задоволення. Особисте життя дівчини продовжує бути таємницею.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.