Лайма Вайкуле зізналась, чому не запросила на свій фестиваль в Юрмалі Софію Ротару: “Я не хочу брехати”

Відома латвійська співачка нещодавно влаштувала концерт в Юрмалі, але свою давню подругу виступити не запросила. Артистка пояснила, чому так сталось

Латвійська співачка Лайма Вайкуле традиційно влаштовує фестиваль у рідній Юрмалі. Цього року знаменитість, як і заведено, влаштувала грандіозний концерт. На захід зірка запрошує чимало відомих артистів з різних країн. Так, наприклад, з України Лайма Вайкуле запросила Олю Полякову, Андрія Данилка та інших популярних музикантів.

У новому інтерв’ю для шоу “І грянув Грем” розповіла, що насправді вона навіть не намагалась зв’язатись зі своєю давньою подругою. Знаменитість повідомила, що вона не планувала запрошувати на власний фестиваль у Латвії легендарну українську співачку Софію Ротару. Крім того, Вайкуле зазначила, що останнім часом вони не спілкуються.

Лайма Вайкуле не запросила Софію Ротару на фестиваль в Юрмалі
Лайма Вайкуле не запросила Софію Ротару на фестиваль в Юрмалі

Артистка зауважила, що вона знає місцеперебування артистки. За словами Лайми Вайкуле, її товаришка Софія Ротару живе у безпеці, тому їй вже спокійно за неї. Латвійська співачка зізналась, що вона не хоче нав’язуватись у питаннях, що стосуються спілкування, тому чекає на дзвінок від своєї подруги.

“Знаю, що вона в безпеці і цього досить для мене. Якщо вона захоче, завжди може зателефонувати. А я не люблю нав’язуватися. Настане час, сподіваюся, Софа приїде до нас. Якщо захоче”, – прокоментувала у новому випуску “І грянув Грем” відома латвійська співачка Лайма Вайкуле.

Артистка натякнула, що вона є ініціатором спілкування у дружбі із Софією Ротару. Втім, ймовірно, артистка неохоче виходить на зв’язок із нею, тому вона полишила всі спроби налагодити спілкування.

Лайма Вайкуле пояснила, чому не запросила Софію Ротару на фестиваль в Юрмалі
Лайма Вайкуле пояснила, чому не запросила Софію Ротару на фестиваль в Юрмалі

Нагадаємо, що раніше відома латвійська співачка Лайма Вайкуле та українська артистка Софія Ротару були подругами. Втім, останнім часом знаменитості спілкуються не так активно й часто, як це було раніше. За словами латвійською співачки, їй достатньо знати про те, що її давня товаришка насправді у повній безпеці.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.