Той, для кого “Величне століття” відчинило двері в рай: чималі статки, нерухомість та хобі Бурака Озчивіта

Ні для кого не секрет, що існує ціла індустрія зі створення кінозірок. Достатньо мати красиву неординарну зовнішність у поєднанні з акторським талантом, харизму, наполегливість, а, головне, щасливий шанс, який важливо не проґавити, і тоді можна вважати, що ти — кумир мільйонів і, як результат, все в тебе "в шоколаді".

Таким щасливим шансом успішно скористався турецький красень та талановитий актор Бурак Озчивіт, коли прийняв пропозицію зіграти роль Малкочоглу Балі бея у багатосерійному серіалі “Величне століття”.

Як тільки серіал показали у 60 країнах, де він мав приголомшливий успіх, то, до того маловідомий актор, Бурак Озчивіт раптом набув всесвітньої популярності.

Його вроду, талант та харизму оцінили в усьому світі.

Наступним шансом, що закріпив успіх актора, став також дуже відомий серіал “Корольок пташка співоча”, в якому Бурак зіграв головну чоловічу роль Кямрана.

До речі, ця картина стала для артиста доленосною ще й тому, що там, на зніманні, він зустрів свою майбутню дружину актрису Фахріє Евджен.

Бурак Озчивіт з дружиною
Бурак Озчивіт з дружиною

Зрозуміло, що такою популярністю актора скористувалися компанії, які почали заробляти на цьому гроші, але й сам герой також не залишився у цьому сенсі безсрібником.

На чому заробляє актор

Окрім пропозицій зніматися у багатьох картинах та рекламах, що само по собі вже є мрією багатьох турецьких (і не тільки) акторів, йому стали пропонувати такі бонуси, як, на приклад, оплата витрат на весілля Бурака й Фахріє у розмірі $2 млн. Правда, тоді актор відмовився від такої щедрої пропозиції та витратив на весілля всього $85 тисяч, сплативши гроші самотужки.

А от пізніше, коли у зірковій родині з’явився перший син Каран, то право придбати першу світлину новонародженого виборола у шаленій конкуренції компанія з Узбекистану, що займається продажем нерухомості. Вона придбала фото за $160 тисяч та зробила господарем шикарної квартири у Ташкенті маленького Карана.

За знімання одного тільки епізоду у кінокартині Бураку платять $26 тисяч. Для порівняння звичайному актору за те саме — не більше $700.

За деякими даними актор заробляє до $1 млн на рік, а його статки загалом оцінюють у $5 млн.

Чималий дохід приносять актору рекламні контракти. Так тільки за знімання у ролику, що рекламує торговельний центр компанії EMAAR він отримав $1,5 млн.

Крім того, Бурак тривалий час рекламував побутову техніку для Узбекистану, був обличчям шампуню Clear Men та турецького бренду верхнього одягу, на якому за рік заробив $600 тисяч.

Заробляє у родині не тільки Бурак, а і його дружина з сином, які знімаються у рекламі дитячих памперсів.

Бурак, розуміючи, що час невпинно спливає і краса не вічна, вкладає зароблені гроші у нерухомість та дорогоцінні метали.

Також правильною інвестицією та своєрідним хобі актор вважає колекціонування годинників та автомобілів. На думку Озчивіта їх вартість з часом буде тільки збільшуватися.

Серед нерухомості слід зазначити 4 поверхове родинне гніздечко поблизу Стамбула, дім недалеко від Бодрума, будинок у Німеччині.

Також актор планує придбати й іншу нерухомість, витративши на неї не менше $2 млн.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.