Ірина Горова засвітила обід Наді Дорофєєвої на знімальному майданчику: майонезний салат і фарширований перець

Співачка Надя Дорофєєва має фігуру, про яку мріють всі дівчата. Та виявляється, артистка себе зовсім не обмежує в їжі і може собі дозволити жирні та калорійні страви.

Надя Дорофєєва — одна з найвідоміших та найкрасивіших співачок України. У свої 33 роки артистка виглядає, яка юна дівчина з ідеальною фігурою та підтягнутим тілом. Для того, щоб мати таку фізичну форму, Надя регулярно займається спортом. А ось у їжі дівчина себе майже не обмежує і дозволяє собі з’їсти навіть не зовсім корисні страви.

Нещодавно Ірина Горова, яка є продюсеркою Дорофєєвої, у своєму Інстаграм-блозі показала як співачка готується до виступу на сцені. Зокрема Ірина зняла Дорофєєву у гримерці. Співачка сиділа перед зеркалом, де її фарбували і робили зачіску перед зйомкою. Біля Наді були візажисти та перукарі і сама Горова. Під час того, як Дорофєєву готували до зйомок, вона ще й встигла пообідати і це потрапило в кадр. Співачка їла чималу порцію їжі, яка не тягне на здорове харчування.

Ірина Горова засвітила обід Наді Дорофєєвої на знімальному майданчику
Ірина Горова засвітила обід Наді Дорофєєвої на знімальному майданчику

На тарілці співачки були фаршировані перці та крабовий салат з майонезом.

Нагадаємо, не так давно Надя Дорофєєва зіграла весілля зі своїм бойфрендом Мішою Кацуріним. Саме заради цього чоловіка у березні 2022 року співачка покинула Вову Дантеса, з яким прожила у шлюбі 7 років.

Весілля Дорофєєвої і Кацуріна було таємним і лише через місяць після цієї події співачка про це зізналася у мережі, показавши весільні фото.

Нова дружина Кацуріна Надя Дорофєєва ховає живіт під балахонами
Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна

Варто відзначити, що саме весілля було невеликим, були присутні лише найближчі друзі та родичі молодят. Церемонія проходила під відкритим небом. Дорофєєва обрала дуже незвичайний наряд нареченої: красиву і дуже легку сукню кольору айворі на тонких бретелях. Родзинкою її образу була незвичайна фата у підлогу. А ось наречений на весіллі з’явився у дуже нестандартному образі. Міша Кацурін одягнув костюм оверсайз, кепку та кеди, у яких завжди ходить в повсякденному житті.

Ресторатора розкритикували за такий весільний образ та сама Надя Дорофєєва запевнила, що вони свідомо обрали саме такий наряд, адже хотіли, щоб Міша Кацурін був таким, який він є і відчував себе комфортно.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.