Куди зникла талановита сестра Наташі Корольової Руся, яка була зіркою в 90-х: де живе і як виглядає (Фото)

Ірина Поривай, яка виступала під псевдонімом Руся, була яскравою зіркою естради у 90-х. Вже багато років про неї ніхто не чує, а згадують Русю лише в контексті сестри співачки Наташі Корольової.

Ірина Осауленко (Поривай у дівоцтві) – старша сестра відомої співачки Наташі Корольової. У 90-х роках вона виступала під псевдонімом Руся і була однієї з найяскравіших зірок естради того часу. Їй пророкували велике майбутнє та в якийсь момент Руся раптово зникла з естради і більше не поверталася в шоу-бізнес, в той час, як її молодша сестра Наташа Корольова набирала популярності.

Співачка Руся (зліва) з сестрою Наташою Корольовою: архівне фото
Співачка Руся (зліва) з сестрою Наташою Корольовою: архівне фото

Чому співачка Руся покинула сцену

Ірина не менш талановита за свою сестру Наташу Корольову і вона могла навіть переплюнути свою сестру і стати більш популярною та відомою. Та жінка обрала не себе, а сім’ю, пожертвувавши власним успіхом. Справа в тому, що після того, як Ірина вийшла заміж, у неї народився син хворий на ДЦП. Хлопчик потребував багато часу та уваги до себе. Тож Ірина не задумуючись поставила свою кар’єру на паузу і всю себе посвятила сина. Крім ДЦП син Ірини мав щей супутні хвороби, через що у віці 11 років хлопчик помер.

Після смерті сина Ірина впала у глибоку депресію. Ні про яку кар’єру вона тоді і думати не могла. Через декілька років Ірина з чоловіком наважилися на ще одну вагітність. Тоді на світ з’явився хлопчик Матвій, якому теж поставили невтішний діагноз аутизм. Це хвороба не смертельна, та діти з таким діагнозом потребують особливої уваги до себе. Ірина знову всю себе та весь свій час посвятила сину.

Як виглядає син співачки Русі, який хворий на аутизм
Як виглядає син співачки Русі, який хворий на аутизм

Через деякий час жінка стала мамою втретє. У неї народилася донечка Соня – абсолютно здорова дівчинка.

Як виглядають діти співачки Русі
Як виглядають діти співачки Русі

Відомо, що зараз Ірина Осауленко разом з чоловіком та дітьми живе у США. До слова, в Америці живе і її мама Людмила Поривай.

Куди зникла талановита сестра Наташі Корольової Руся, яка була зіркою в 90-х
Куди зникла талановита сестра Наташі Корольової Руся, яка була зіркою в 90-х

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні, Ірина Осауленко і Людмила Поривай виступили проти війни та засудили дії російської влади. В цей час співачка Наташа Корольова продовжує жити в росії і мовчить про події в Україні. А чоловік Корольової Тарзан являється путіністом і публічно підтримує злочинні дії армії рф на території України.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.