Цибульська різко відреагувала на слова Олега Скрипки про фемінізм: “Моє золоте закладено батьками з дитинства”

Оля Цибульська подякувала батькам за правильне виховання та можливість насолоджуватись життям, собою та вмінням відстоювати особисту думку попри все

Відома українська співачка, Оля Цибульська, завжди вирізнялась своєю позицією про те, що щаслива жінка – це не просто мати та господиня. Щаслива жінка – це реалізована жінка, задоволена своїм життям.

Тому Оля Цибульська не змогла пройти осторонь висловів Олега Скрипки та записала до співака особисте звернення, в тому самому інстаграмі, де, за словами артиста, живуть неправильні жінки.

Оля Цибульська звернулась до Олега Скрипки
Оля Цибульська звернулась до Олега Скрипки

 

На думку Оля, фемінізм – це дещо інше, ніж неповага до представників сильної статі. Адже жінки не зобов’язані доглядати, готувати їсти чи прасувати одяг своєму чоловікові.

“Ієрархії за гендером в нормальному суспільстві не існує”

Жінка має повне право бути тим, ким вона хоча. Будувати кар’єру чи поринути в сімейні клопоти, захищати країну чи бути чайлдфрі – це особисте рішення дорослої людини. І нав’язувати стереотипи “жінки біля плити” не можливо в сучасному світі.

Олег Скрипка отримав особисте звернення від Олі Цибульської

Олег Скрипка отримав особисте звернення від Олі Цибульської
Олег Скрипка отримав особисте звернення від Олі Цибульської

Нагадаємо, що раніше Олег Скрипка, в одному зі своїх інтерв’ю, не дуже красиво висловився про українських жінок. Він вихвалявся своєю дружиною, яку батьки змогли виховати традиційною господинею. А ось деякі українські жінки, за словами Скрипки, дуже феміністично налаштовані. І справа в поганому виховані та впливу європейських стандартів.

“І оце погане виховання жінок, у світі воно панує. І в Україні оці інстасамки – це погане виховання жінок. Вони просто невиховані. Але не всі. Одна золота жінка – вона на дні. Її треба дістати та сказати: українська жінка – це вона”

Такі слова Олега Скрипки обурили й інших прихильників зірки, негативні коментарі та критика посипались на співака.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.