Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль: до сліз довів чоловік Віктор Павлік

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова пригадала драматичний момент їх стосунків, коли вони були на межі розставання. Через це весь концерт Тіни Кароль, на який прийшла Катя, вона проплакала.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружились в 2020 році після кількох років серйозних стосунків. Катя стала розлучницею в родині співака та його третьої дружини Лариси Созаєвої, однак дівчина впевнена, що це не її провина, адже просто так взяти і увести чоловіка з сім’ї неможливо.

Репяхова була фанаткою Віктора Павліка з дитинства. З його творчістю вона познайомилася ще у шкільному віці, коли разом з мамою їздила в санаторій в Трускавець і артист там виступав. Дівчинці навіть вдалось зробити фото зі своїм майбутнім чоловіком.

Незважаючи на велику різницю у віці, Катерина кохає Віктора і не звертає увагу на критику публіки, адже вона молодша за співака на 29 років. Більше того, вона народила від зіркового чоловіка сина, якому виповнилось вже 2 роки.

Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка

У своєму Інстаграм-блозі Репяхова часто ділиться сімейними новинами та відповідає на питання підписників. На цей раз фанати попросили Катю розповісти про улюблені місця в Черкасах, але як виявилось, з цим містом у неї пов’язані сумні спогади з особистого життя:

В Черкасах я вперше побувала з Дімою. Його майстер-клас проходив в кінотеатрі (назву не пам’ятаю). Також в Черкасах люблю кафе “Паприка” і стейки там. Також в Черкасах ми завжди зупиняємось в оптімі. Ще дуже люблю Олю Дерзьку (організатор подій в Черкасах). А ще ми розходились з Віктором Павліком, коли я була в Черкасах на концерті Тіни Кароль. Слухала пісню “Выше облаков” і думала, що це про нас і що це дійсно кінець нашій історії, сильно плакала. Весь концерт

, – поділилася Катерина.

Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка

До Віктора Павліка Репяхова перебувала в інших серйозних стосунках з однолітком. Вони тривали 5 років зі школи до 1 курсу університету.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.