Як виглядають та чим займаються дорослі онуки Софії Ротару: обоє творчі і талановиті, як зіркова бабуся

Легендарна українська співачка Софія Ротару – двічі бабуся. Онук та онучка зірки вже дорослі і обоє зв'язали своє життя з творчістю. Як вони виглядають, та чим займаються – далі в матеріалі.

Софія Михайлівна Ротару має одного спадкоємця – сина Руслана. Саме він подарував артистці двох онуків: Анатолія і Соню. Цікаво, що Руслан назвав своїх дітей на честь батька і матері.

Онуки Софії Ротару вже дорослі і теж пішли творчим шляхом.

Соня Євдокименко

Соня – молодша дитина у сім’ї. Дівчина народилася у 2001 році і наразі їй 22 роки. Останні роки дівчина живе у Нью-Йорку, де отримує вищу освіту. Соня Євдокименко має неймовірну вроду, а також модельні параметри.

Як виглядають та чим займаються дорослі онуки Софії Ротару

Дівчина вже декілька років займається моделінгом і досягла неабияких успіхів у цій справі. Знімки внучки Ротару прикрашають світові глянці.

Також дівчина має і музичний талант. Соня вже встигла записати декілька пісень і навіть зняти на них кліп.

Як виглядають та чим займаються дорослі онуки Софії Ротару

Варто відзначити, що наразі внучка Ротару знаходиться у відносинах з багатієм із списку Forbes на ім’я Денис Жданов . Чоловік родом з України та вже багато років живе в США, де має власний бізнес. Денис старший за Соню на 10 років.

Як виглядають та чим займаються дорослі онуки Софії Ротару

Анатолій Євдокименко

Анатолій Євдокименко – первісток єдиного сина Софії Ротару. Хлопець довгий період часу жив на 2 країни: Україна та Велика Британія. Анатолій також має творчу натуру і займається музикою. Хлопець придумав собі псевдонім DJ SHMN і створює ремікси до відомих пісень, а також записує власні треки у стилі хіп-хоп. Крім того, Анатолій професійно захоплюється фотографією і навіть пробував себе у якості моделі.

Як виглядають та чим займаються дорослі онуки Софії Ротару

В березні 2022 року Анатолій Євдокименко разом зі своїм батьком Русланом потрапили у серйозний скандал. Чоловіків разом з іншою групою людей затримали при спробі незаконно перетнути кордон. Ця ситуація набула розголосу, та чим закінчилося затримання зіркової родини не відомо.

Як виглядають та чим займаються дорослі онуки Софії Ротару

З того часу Анатолій і Руслан Євдокименко практично не з’являються в медіапросторі. Втім, відомо, що Анатолій все ж виїхав за кордон, адже він був помічений у Франції.