Педагоги, економісти і юристи: яку освіту мають українські зірки – Каменських, Потап, Кароль та інші

Багато зірок українського шоу-бізнесу потрапили на сцену, не маючи відповідної освіти. При цьому вони мають дипломи економістів, юристів і навіть тренерів.

Цікаво, що багато знаменитостей отримували вищу освіту, не пов’язанну з музикою, чи телебаченням, на той випадок, якщо їм не вдасться потрапити на велику сцену.

Настя Каменських

Настя Каменських зачарувала підписників новими фото
Хто за освітою Настя Каменських

Настя Каменських – єдина дитина у сім’ї. З дитинства батьки вкладали у неї та її освіту дуже багато часу та коштів. Так, Каменських 7 років навчалася в Італії у школі по програмі обміну. Якийсь час Настя також навчалася у Франції. При цьому паралельно дівчина вчилася у музичній школі по класу фортепіано Після школи Каменських вступила в Українсько-американський гуманітарний інститут у Києві, де навчання велося англійською мовою. Майбутня співачка отримала диплом за спеціальністю “Зовнішньоекономічна діяльність”.

Потап

Падчерка Потапа показала, як виглядає її біологічний батько
Хто за освітою Потап

Український репер і продюсер Потап в юності професійно займався спортом і навіть являється майстром спорту по водному поло. Після закінчення школи, юнак вступив в в Національний університет фізвиховання та спорту України, де отримав диплом тренера з плавання. За спеціальністю Олексій не працював жодного дня. Будучи студентом, він почав займатися музикою і розпочав свою творчу кар’єру.

Тіна Кароль

Рецепт рагу з овочів з городу Тіни Кароль
Хто за освітою Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль займалася музикою з раннього дитинства. Після 9 класу школи дівчина вступила в музичне училище імені Глієра. Та Тіна не розраховувала лише на одну музику, тож вирішила ще й  отримати і освіту менеджера. Так, Кароль вступила на заочну форму навчання в Авіаційний університет на спеціальність “Менеджмент і логістика”. Дівчина закінчила бакалаврат та освіта менеджера їй не знадобилася.

Володимир Остапчук

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Володимир Остапчук
Хто за освітою Володимир Остапчук

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук після школи пішов навчатися на філолога і навіть декілька років пропрацював по спеціальності, викладаючи англійську мову.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.