“Фемінізм – це жіночий егоїзм”: Олег Скрипка виправдався за свої скандальні висловлення про українських жінок

Відомий український музикант нещодавно сколихнув мережу скандальними заявами у бік жінок. Знаменитість порівняв мешканок Європи з українками та заявив, що фемінізм дорівнює егоїзму

Олег Скрипка, відомий український музикант, не так давно висловився у бік українських жінок. Знаменитість сколихнув мережу своїми висловлюваннями та змусив обуритись навіть тих представників шоубізнесу, які ніколи не брали участі у публічних скандалах. Так, у нещодавньому інтерв’ю для українських гумористів знаменитість зізнався, що вважає фемінізм жіночим егоїзмом.

Крім того, Олег Скрипка порівняв жінок з України з жінками, які живуть у Європі. Артист зазначив, що європейки зневажливо ставляться до чоловіків, а ось українські жінки – вміють і чоловіка шанувати, і саморозвиватись. На думку співака, жінки повинні розвиватись та бути особистостями, але разом з цим не мають втрачати “патріархат з елементами матріархату”.

Олег Скрипка обурив висловлюваннями про жінок
Олег Скрипка обурив висловлюваннями про жінок

Ще одна теза, яку Олег Скрипка виголосив у нещодавньому інтерв’ю, обурила відому українську співачку Олю Цибульську. Артист зазначив, що в українському суспільстві повно так званих “інстасамок” із поганим вихованням. Цибульська зауважила, що бажання жінки боротись за свої права недоречно називати невихованістю чи егоїзмом. Крім того, додала співачка, ідеї фемінізму не передбачають зневажливого ставлення до чоловіків.

У відповідь на хвилю критики Олег Скрипка зізнався, що вважає незадоволення авдиторії “черговою інформаційною атакою”, спрямованою дискредитувати його. Знаменитість зазначив, що він, як український чоловік, з повагою та шаною ставиться до жінок, адже таке виховання закладене в ньому чи не на генетичному рівні.

Олег Скрипка пояснив свої слова про жінок
Олег Скрипка пояснив свої слова про жінок

До того ж, додав музикант, нині українське суспільство абсолютно збалансоване, адже жінки на рівні з чоловіками присутні чи не у всіх сферах діяльності.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.