Камалія і Захур, Вакарчук і Фонарьова та інші зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися

Створити щасливий шлюб на все життя – завдання не з простих. Більшість розлучень приходяться на перші роки подружнього життя. Та буває й таке, що люди розходяться, проживши разом четверть віку.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Ляля Фонарьова стала першим справжнім коханням фронтмена гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука і його законною дружиною. Їхній шлюб тривав аж 20 років та виявився не вічним. У 2021 році Вакарчук оголосив про розлучення з дружиною. Артист не став вдаватися у подробиці розбрату у сім’ї та скоро стало відомо, що у Вакарчука з’явилася інша жінка. Ба більше, коли співак оголошував про розлучення з Фонарьовою, він вже мав маленького сина від нової коханої.

Нову жінку Вакарчука звати Євгенія Яцута, вона являється продюсеркою і багато років працювала у шоу-бізнесі, зокрема знімала кліпи “Океану Ельзи”. Зараз у Вакарчука і Яцути є вже двоє спільних дітей: син Іван (2021 р.н) і донька Соломія (2022 р.н).

Камалія і Мохаммад Захур

Як Камалія і Захур, Добринін і Квіткова, Клички та Кацуріни ділять дітей у статусі колишніх
Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Камалія і Захур

Цю пару називали зразковою і найміцнішою в українському шоу-бізнесі. Співачка Камалія і її чоловік пакистанський мільярдер Мохаммад Захур були у шлюбі 20 років. Та на весні 2023 року співачка оголосила про розлучення з чоловіком.

Ця пара, як і багато інших українських сімей, не витримала випробування війною. В інтерв’ю програмі ЖВЛ Камалія чесно зізналася, що сварки з чоловіком почалися після того, як вони переїхали до Лондону з України через війну, в будинок його старшої доньки від першого шлюбу. Камалія завжди мала натягнуті стосунки з донькою Захура та спільний побут все ускладнив, а її чоловік при цьому підтримував не її, а свою доньку.

Незважаючи на розлучення, Камалія і Захур продовжують підтримувати гарні стосунки і регулярно проводити сімейні дні з їхніми доньками.

Дзідзьо і Славія

Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Дзідзьо і Славія
Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Дзідзьо і Славія

Співак Дзідзьо прожив зі своєю дружиною Ярославою у шлюбі 20 років. Про своє розлучення пара оголосила у 2021 році. Як виявилося, у їхньому шлюбі довгий час були проблеми, які і призвели до розлучення. За словами Дзідзьо, вони з ексдружиною втратили інтерес один до одного і постійно сварилися. А ось Славія в інтерв’ю звинуватила Дзідзьо у тому, що він не підтримував її у бажанні розвивати співочу кар’єру. Також за словами жінки, у їхньому шлюбі не було дітей саме через співака, який весь час відкладав батьківство на потім.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.