Ксенія Мішина з сином виїхала до Ізраїлю та поскаржилась на умови для життя: “Очікування та реальність”

Відома українська актриса Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном опинилась за межами рідної країни. Зірка поскаржилась на жахливі умови для життя в Ізраїлі

Ксенія Мішина, відома українська актриса, у своєму Інстаграм-блозі повідомила, що разом із сином виїхала за межі України. Знаменитість завжди любила подорожувати, а останнім часом і взагалі захопилась цією справою. За зізнанням актриси, таким чином вона виховує свого сина Платона – показує йому світ, яким він є.

Втім, у подорожі до Ізраїля на Платона та його маму чекала не дуже красива картинка. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ксенія Мішина розповіла, що їй було доволі важко винайняти квартиру, адже в районі, який був їй потрібен, майже нічого не було. Коли актриса таки знайшла чудовий варіант, одразу ж його забронювала.

Ксенія Мішина розповіла про проблеми в ізраїльському номері
Ксенія Мішина розповіла про проблеми в ізраїльському номері

Проте, коли Ксенія Мішина разом зі своїм сином прибули до квартири, яку винайняли, побачили жахливі деталі. У приміщенні було дуже брудно, всюди можна було знайти товстий шар пилу, а у кухонних поличках і взагалі коївся справжній безлад. Відома українська актриса засмутилась, що на них чекала така неприємна реальність.

Ксенія Мішина показала очікування та реальність від квартири
Ксенія Мішина показала очікування та реальність від квартири
Ксенія Мішина показала, в якому стані винайняла квартиру
Ксенія Мішина показала, в якому стані винайняла квартиру

Втім, за кордоном зірку чекало набагато більше приємного, ніж поганого. Так, знаменитість із сином прибула до Ізраїлю, аби зустрітись зі своєю прабабусею, яка давно там живе. Крім того, Ксенія Мішина побачилась і зі своєю мамою, яка нещодавно приїздила з Криму в Туреччину для зустрічі з донькою. Актриса весело проводить час із рідними.

Ксенія Мішина за кордоном зустрілась із мамою та прабабусею
Ксенія Мішина за кордоном зустрілась із мамою та прабабусею

Варто зазначити, що й син відомої української актриси Ксенії Мішиної неабияк радий таким розвагам. Платон завжди дуже сильно любив і любить свою бабусю, тому хапається за будь-яку можливість побачитись із нею та провести разом якомога багато часу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.