Як фронтвумен ONUKA перетворилась з чайлдфрі на маму двох дітей: приголомшлива історія довжиною у три роки

Наталія Жижченко, фронтвумен популярного українського гурту ONUKA розповіла про своє материнство та народження молодшої дитини. Раніше зірка називала себе чайлдфрі

Відома українська співачка Наталія Жижченко, яка прославилась завдяки творчій діяльності у складі гурту ONUKA, у новому інтерв’ю розповіла про важливу частину свого життя. Артистка, яка раніше вважала себе чайлдфрі та навіть не уявляла про народження принаймні однієї дитини, сьогодні зі своїм чоловіком виховує двох нащадків.

ONUKA розповіла про материнство

У розмові з відомим українським журналістом і блогером Дмитром Гордоном Наталія Жижченко поділилась, що її донька з’явилась на світ дещо раніше прогнозованого лікарями терміну. Знаменитість пригадала цікаву історію про те, як її дитина почала народжуватись тільки після того, як її мама з колегами завершили працювати над альбомом.

Фронтвумен гурту ONUKA Наталія Жижченко розповіла про другі пологи
Фронтвумен гурту ONUKA Наталія Жижченко розповіла про другі пологи

Пригадуючи цю історію, Наталія Жижченко з гурту ONUKA зізналась, що її донька “чудово успадкувала таймінг”. Знаменитість розповіла, що напередодні пологів вона з командою якраз працювала над написанням пісень з нового альбому. Тоді її донька, хоч і з’явилась на світ передчасно, почекала, поки її зіркова мама завантажить кожен трек.

Разом з тим, пожартувала Наталія Жижченко з гурту ONUKA, хоча в її доньки все добре з часовими рамками, зовнішністю вона вдалась точно не в неї. Артистка зізналась, що її новонароджене маля виявилось дуже схожим на свого тата, а що стосується зовнішніх рис мами, то дівчинка – її повний антипод, адже в неї смаглява шкіра та темне волосся.

Раніше відома співачка з ONUKA Наталія Жижченко називала себе чайлдфрі
Раніше відома співачка з ONUKA Наталія Жижченко називала себе чайлдфрі

Варто нагадати, що лише декілька років тому знаменитість була впевнена, що ніколи не стане мамою. За особистим зізнанням, вона не те щоб не планувала вагітність, навіть не уявляла себе в цій ролі. Втім, додала Жижченко, все у цьому світі стається не просто так, тому тепер вона – мама двох чудових дітей.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.