20-річна донька Олени Кравець вперше показала свого хлопця: як виглядає майбутній зять зірки “Квартал 95”

Відома українська актриса Олена Кравець разом із чоловіком виховує трьох дітей. Старша донька зіркового подружжя Марія розсекретила, з ким насправді зустрічається

Олена Кравець, відома українська актриса, ведуча та гумористка, давно й щасливо одружена зі своїм чоловіком Сергієм. Зіркова пара свого часу стала батьками своєї найстаршої доньки Марії, яка цього року відзначила 20-річний ювілей і почала доросле самостійне життя. Дівчина нині активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться цікавими Історіями та фотографіями.

Так, наприклад, нещодавно Марія Кравець показала кадри зі своїм бойфрендом. Дівчина опублікувала в Інстаграм-блозі нічну фотографію з хлопцем, на якому можна було побачити, як їхні тіні ніжно тримаються за руки. Зіркова донька зробила кадри під час прогулянки з бойфрендом і не змогла втриматись, аби не показати їх підписникам. Дівчина додала до опублікованого кадру намальоване від руки серце.

Марія Кравець показала свіжу Інстаграм-історію зі своїм таємним бойфрендом
Марія Кравець показала свіжу Інстаграм-історію зі своїм таємним бойфрендом

Варто зазначити, що на своїй сторінці в Інстаграмі Марія Кравець не показує фотографії з бойфрендом, де можна побачити його обличчя. Втім, дівчина не приховує коханого від публіки взагалі. Публікуючи нові фото чи відео з бойфрендом, вона завжди додає посилання на його профіль. Там можна побачити, як виглядає хлопець.

Коханий Марії Кравець має високий зріст і цікаву зовнішність. Він, як і його обраниця, захоплюється фрістайл-танцями. Хлопець на своїй Інстаграм-сторінці часто ділиться відео, на яких показує, як вміє танцювати.

Як виглядає бойфренд доньки Олени Кравець Марії, якого вона довго приховувала
Як виглядає бойфренд доньки Олени Кравець Марії, якого вона довго приховувала

Нагадаємо, що цього року доньці відомої української ведучої та актриси виповнилось 20 років. Дівчина нині багато часу проводить у Києві, хоча після початку повномасштабної війни переїхала жити до Польщі. Тепер Марія Кравець будує своє життя в столиці рідної країни, де і знайшла своє кохання.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.